REKLAMI GEÇ

Yemin ederek memur oldular

Yemin ederek memur oldular

Denizli Defterdarlığında görevli aday memurlar asil memur olarak görev yapmak üzere yemin ettiler.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2014 Cuma, 14:08

Denizli Defterdarlığı ilçe birimlerinde görevli aday memurlar, yemin ederek başarı ile tamamladıkları temel, hazırlayıcı ve staj eğitimlerinden sonra asil memurluğa atandı.

Defterdarlık Eğitim Salonunda düzenlenen yemin törenine, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Defterdarı Özgür Çelik, aday memurlar ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan yemin töreninde, sinevizyon gösterisinin ardından Denizli Defterdarı Özgür Çelik açılış konuşması yaptı.
denizli-defterdarlik-memurlari-yemin-etti-ic

Çelik törende yaptığı konuşmasında, asaletleri tasdik edilen personelin her zaman güler yüzle vatandaşlara hizmet etmesi ve kurumun kalitesini bir adım ileriye taşımak için yüksek azim ve çaba içinde bulunmaları gerektiğini unutmamalarını söyledi. Çelik, yeni göreve başlayan memurları görevlerinde başarılar dilerdi.

Tören, konuşmalarının ardından 6 personelin, “Asli Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi Yönetmeliği” hükümleri gereğince asil memur olarak görev yapmak üzere yemin etmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı