REKLAMI GEÇ

Altın Uşak’a atandı

Altın Uşak’a atandı

Denizli’de 7 yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ahmet Altın, Uşak İl Müdürlüğü’ne atandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2013 Salı, 10:09

Karar kamuoyunda “sürpriz atama” olarak yorumlanırken, atama kararı Resmi Gazete’nin 15 Mart Cuma tarihli sayısında “üçlü kararname” olarak yayınlandı. Ahmet Altın, Uşak İl Müdürü Alper Sezer’in yerine atanırken, atamanın “mevzuat ve bakanlığın uyguladığı rotasyona” bağlı olarak gerçekleştirildiği bildirildi. Altın’ın Uşak İl Müdürü olarak atanması Denizli’de “şaşkınlık ve üzüntü” ile karşılandı.

AHMET ALTIN KİMDİR?
Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Denizli’nin sevilen İl Müdürü Ahmet 1956 yılında Isparta’da doğdu. Ahmet ALTIN, ilk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamladı. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi. Milli Eğitimde Öğretmenlik ve İdarecilik yaptı. T.B.M.M’de Müşavirlik ve danışmanlık görevlerinde de bulunan Altın, 2006 yılından beri Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü olarak görevini sürdürmekteydi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın önce pilot olarak Denizli’de, ardından da ülke genelinde uyguladığı bir çok projeyi başarı ile yürüten Altın evli ve 2 çocuk babası. Ahmet Altın; İngilizce ve Arapça biliyor.

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 19 Mart 2013, 12:30

Hayırlı olsun;Ahmet bey 7 yıl Hizmet etti.Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı