REKLAMI GEÇ

Akil İnsanlar Heyeti Denizli’ye geliyor

Akil İnsanlar Heyeti Denizli’ye geliyor

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, görüşmeler ve toplantılar yapmak üzere hafta sonu Denizli’ye geliyor. Bu akşam uçakla Denizli’ye gelecek olan Tarhan Erdem başkanlığındaki Ege Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti, görüşmelere cumartesi günü başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2013 Perşembe, 16:33

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

Geceyi Dedeman Otel’de geçirdikten sonra cumartesi sabah otelde 50 kişiden oluşan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle kahvaltı yapacak heyet üyeleri, daha sonra il merkezinde Kaleiçi Çarşısı ve Bayramyeri’ni gezip vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip görüşlerini alacak. Heyet cumartesi günü akşam ise Dedeman Otel’de Sanayi Odası ve Ticaret Odaları’nın temsilcileri, işadamları, iş dernekleri temsilcileriyle yemekli toplantı yapacak.

Toplantıya katılım 50 kişi olarak belirlendi. Toplantıyla cumartesi günü çalışmalarını tamamlayacak olan heyet, Pazar günü ise Tavas İlçesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Karabay’ın ev sahipliğinde sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılımıyla kahvaltılı toplantı düzenleyecek. 9 kişilik heyet temaslarını tamamladıktan sonra Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle saat 19.15’te İstanbul’a dönecek.

İŞÇİ PARTİSİ’NDEN TEPKİ
İşçi Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, basın toplantısı düzenleyerek Akil İnsanlar Heyeti’nin Denizli’ye gelişine tepki gösterdi. Kasapoğlu, akil insanlar adıyla oluşturulan nasihat heyetinin Denizli’ye geleceğini söyleyerek şöyle dedi:

“Tayyip Erdoğan’ların, Abdullah Öcalan’ların papağanları olan bu gafilleri uyarıyoruz. Ey Akil! Bu bölünme projesinden derhal çekil. Müftü Ahmet Hulusi gibi ulusal kahramanların yetiştiği, Kuvayi Milliye’ye merkezlik yapmış Denizli’de bu ihanet projesine katabileceğiniz ne bir tek akil, ne bir tek gafil, ne de bir tek hain bulamazsınız.”

Yorumlar

türk bayragı   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 16:29

öncelikle neden elli kişi denizlinin kararını elli kişimi belirleyecek tabiki bu kişiler önceden belirlenmiş yandaş kişiler olunca en lüks otellerde boynunda kıravat hoş yemekler ve hoş bir sohbet sözde akiller anlatacak ve onlarda dinleyecek zaten ne yapması gerektiğini onlar biliyor ve akşam haberlerinde geçen haber aynen şöyle denizlideki sözüm ona akil adamlar toplandısı olumlu geçdi ne anlatdın ne istedin bilen yok ,barış evet güzel şey olması gereken şey ama bu barış otuz bin insanın katilinin muhatab alınılarak yapılacak bir şey olmamalıdır zaten adamlar kesin barış demiyor medyayı iyi takip edin lütfen ÇEKİLME diyorlar çocuk oyuncağımı bu bir çekil bir gel niye tam olarak gidecekler demiyorlar işte arkadaşlar püf noktası burada gizli olayın ben geri çekildi bir şey oldu sözde kürt halkının savunucularının istediği bir şey yapılmadğı takdirde gene bizim canımızı yakacak gene analar ağlayacak. Bir de şunu düşünün bu ülke ne olduda birden yok kürt açılımı yok pkk nın siyasi yapılanması meclise girmesi olayları son on yıl içinde bu kadar gündeme geldi bir zamanlarda yapılan sağ sol çatışmasının bir benzerinin ve daha etkilinsinin temelleri atılmak isteniyor olabilir mi anlatılacak çok şey var aslında .size asıl bomba haberi söyleyeyim mi bu akıl insanlar falan hikaye zaten yapılmak istenenler verilen tavizler hepsi imralıyla halledildi bu ne biliyor musunuz yarın birileri çıkıp da siz bunu ne ara yaptınız dediklerinde diyecekler ki sözde tüm ülkenin kararını görüşünü aldık..eğer ki yüzde yüz barış süreci olursa ne ala…

birnur sarı   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 14:14

ne yarımı arkadaşım doğusu ve batısı ile türkiye bir bütündür parçalanamaz…Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır…

kemal   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 13:17

yüz sene sonra Torununuzun Torunu soracak:

-Peki dede senin dedelerin alenen oynanan bu oyunu nasıl göremedi de bölündü ülkemiz? Adamlar Osmanlı da yaptıklarını alt tarafı yüz sene sonra aynen yapmalarına rağmen nasıl fark etmedi dedelerimiz bunu??

-Bilmiyorum yavrum onlar o zaman bunları özgürlük hak adalet sanmışlar heralde işte böyle gitti ülkemiz yavrum elimizden Çanakkale de geçirmedik onları ama sonra yine satıldık içimizden ve uyutulduk güzelce…

Çavuş   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 11:56

Benim aklım yokmu ki akıllı sanılan insanlar Denizliye gelerek bana akıl verecekler. Söyleyin onlara boşuna devletin parasını çar-çur etmesinler. Benim aklım kendime yeter. Biz barıştan yanayız. Ancak AKP, Öcalan’la yaptığı pazarlığı Türk halkına anlatsın. Neler vaat etti.

T.C.   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 11:14

50 kişiyi bulmuşlar monolog yapacaklar Türk Milleti bu oyuna gelmez.

karakuş   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 11:10

Akillere basında soruyorlar,pkk ya neler vaadedildi diye,cevap; valla biz de bilmiyoruz diyorlar.Ama biz bebek katilinin istediklerini ilk gün okuduk.Bunlar heyeti nasiha ,50 kişiyi toplayacağına ,Çınar ‘dan Bayramyeri’ne yürü de boyunun ölçüsünü al.

Atınç   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 09:56

Doğu olmadan Türkiye yarımdır. Bu proje doğuyu kucaklama projesidir. Destekliyoruz.

rıfat   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 09:25

Ben bir şehit kardeşiyim gelsinde bana anlatsınlar bakalım şu açılımı barışı bi… Benim canım gitmiş abimi vermişim bu cennet vatanın uğruna bu çapulcu işbirlikçi vatan hainlerindenmi öğrenecem barışı.benim kardeşimi geri getirsinler o zaman bu barış naarası atan kendini bilmezler.kendi ülkemizde bu neyin barışı.teröristle barışmı olur yaa.bu ne pervasızlık.Kabul edilebilir bi şey değildir.terörle barışa hayır.

gdemir   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 09:19

Denizlimize hoş gelsinler sefa getirsinler. Onlar yeni ve güzel bir geleceğin kurulmasında en önemli aktörlerden olacaklar. Halkımız başta şehit kanından prim yapan MHP gibi, İP ve CHP gibi partilerin provokasyonuna gelmeyecektir. Bu barışın sonucunda kazanan aziz halkımız olacak. Bazıları varlık derdine düştüğü için son hamlelerini yapıyor.

HADİ GARİİİİ   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 08:32

NEDEN ACABA!!! TOPLANTI SALONU DAHA FAZLA KİŞİYİ ALMADIĞI İÇİN Mİ 50 KİŞİ İLE SINIRLANDIRILMIŞ YOKSA GELECEK 50 KİŞİ TESBİT EDİLDİ DE 51’İNCİ KİŞİ BULUNAMADI MI ACABA???

sarıyoruk   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 08:32

şimdi denizlinin sözde ulusalcıları başlayacaklar atıp tutmaya biz çözüm sürecini içtenlikle destekliyoruz çünkü biz insanı seviyoruz ve iki yüzlü davranmayı sevmiyoruz…

kamil   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 08:16

ŞU İŞÇİ PARTİLİLERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.YILLARDIR NE YAPTIKLARINI KİMSE BİLMEZ.DOĞU PERİNÇEK ABDULLAH ÖCALANA GÜL VERİRKEN BOY BOY FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN,ŞİMDİ
KALKMIŞLAR VATAN MİLLET SAKARYA DİYORLAR.O DEVİRLER GEÇTİ.ARTIK MİLLET SİZİN BU İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜZÜ BİLİYOR.

isa   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 21:55

işçi partisinin başkanı geçmişini çabuk unutmuşa benziyor.apoyla perinçeğin kandildeki sarmaş dolaş hallerini görmedi galiba.anlamadan dinlemeden ön yargılı davranmamak gerekir.inşallah sonunda ülkemiz adına hayırlı bir durum oluşur.

SERKAN   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 19:55

AKİL DEĞİL HAİN İNSANLAR…

ahura mazda   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 18:19

Denizli de Faşist Kürt Milliyetcisi Maslahatgüzarı varmış, aynı İrfan adlı yorum yazan şahıs gibi….

zafer   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 17:46

Kurtuluş savaşının temellerinin atıldığı şehrimizde inşallah yeni temeller atacağız.Herkesi evine işyerine TÜRK BAYRAKLARINI asmaya davet ediyorum.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!…

irfan   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 16:45

ALLAH KORUSUN BİR ŞEHİT GELSEDE YİNE ATSAK TUTSAK DEGİLMİ..HEM KENDİ ADINIZA KONUŞUN SAYINPARTİLİLER…DESTEKLİYORUZ HEMDE % 90

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı