REKLAMI GEÇ

15 eğitimciye sertifika aldı

15 eğitimciye sertifika aldı

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Bir Dil Bir Kültür Projesi’ sona erdi. Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans, kapanış toplantısına katılarak 15 ülkeden gelen yabancı eğitmenlere sertifika verdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2013 Perşembe, 11:34

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘Bir Dil Bir Kültür Projesi’ sona erdi. Projenin kapanış toplantısı, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Başkan Zolan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehirde bulunan Almelo Belediye Başkanı Hermans, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcisi Musa Dikmen, yabancı eğitmenler ile çok sayıda eğitim alan kursiyer öğrenci katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hibelendirilen proje 6 hafta sürdü. 15 farklı ülkeden Denizliye gelen 15 yabancı eğitmen, 6 hafta boyunca 400 gence konuşma üzerine İngilizce eğitimi düzenledi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan gençlere bu yaptıkları projelere destek verdiklerini belirterek bundan sonra da her türlü gençlik projelerinde daha fazla destek olacaklarını kaydetti. Başkan Zolan ayrıca projeye destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Birimine ve katılan tüm yabancı katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından , katılımcılara sertifikaları verildi.

Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Gürcistan, Meksika, Fas, Cezayir, Afganistan, Filistin, Almanya, Brezilya, Gana, Zambiya ve Endonezya’dan gelen 15 yabancı eğitmenlerin sertifikaları ise Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı