REKLAMI GEÇ

Belediyenin spora desteği büyük

Denizli Belediyesi, başlattığı ‘yaşam boyu spor, yaşam boyu sağlık’ spor aktivitesiyle, spor yapmak isteyen 7’den 70’e herkesi buluşturuyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

Yaşam boyu spor, yaşam boyu sağlık yürüyüşü için yüzlerce vatandaş sabahın erken saatinde İncilipınar Parkı’na akın etti. Ev hanımları, yaşlılar, çalışan insanlar, çocuklar kısaca genci yaşlısı herkes sağlıklı yaşamak için bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu bölümü öğrencileri, müzik eşliğinde güneşin doğuşunun hemen ardından yaklaşık 1 saat spor yaptırdı. Göletin hemen kenarında vücutlarına oksijen depolayan insanlar spor yaparak ter attı. Daha sonra İncilipınar Parkı’nda sabah yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Belediye Meclis Üyeleri, yardımcılarından Mahmut Oğuz, daire müdürleri ve birçok vatandaş katıldı. Yeşillikler içindeki aktivitede, spor yapanlar hem bol bol temiz hava aldı hem de güne dinç başladı. Denizli Belediyesi’nin organizasyonundaki etkinlikte, aktivite sonrası yaşam boyu sporu tercih edenlere bir de kahvaltı verildi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin yaz boyunca Cumartesi ve Pazar günleri 7:00 ile 8:30 saatleri arasında spor aktivitesini düzenleyeceğini belirterek, ‘İncilipınar Parkı’nda, Pamukkale Üniversitesiöğrencileriyle müzik eşliğinde spor yapılmaya başlandı. İlk gün olmasına rağmen yüzlerce vatandaşımız katıldı. Yaz boyunca aktiviteyi düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu talep devam ederse hafta içine de koyabiliriz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı