REKLAMI GEÇ

Bu makinalar küçük belediye gibi

Bu makinalar küçük belediye gibi

Denizli Belediyesi’nin, vatandaşların belediyeyle olan işlemlerini kolaylaştırmak için alış veriş merkezlerinde uygulamaya koyduğu KİOSK’lar, küçük belediye gibi tüm işlemleri yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2012 Çarşamba, 08:42

Vatandaşlar bu sistemle, belediyeye hiç gelmeden belediyeyle olan tüm ödemelerini yapabildikleri gibi evrak takip işlemlerinden nöbetçi eczaneye kadar birçok bilgiye de anında ulaşabiliyor. Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü, işlem aşamalarını kolaylaştırmak ve vatandaşların belediyeye gelerek zaman harcamalarını önlemek adına uygulamaya koyduğu KİOSK’lar, her geçen gün yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Abone numarası, belediye sicil numarası, vergi numarası yada T.C kimlik numarasını giren herkes, kredi kartıyla ödemelerini söz konusu cihazdan hiçbir ücret ödemeden yapabiliyor. Vatandaşlar, belediyeye olan borçlarını anında öğrenebiliyor ve kredi kartıyla su faturası, emlak ve çevre temizlik vergisi gibi faturalarını sıraya bile girmeden, belediyeye gelip yorulmadan rahatlıkla ödeyebiliyor. Cihaz ödemelere ek olarak, evrak takip işlemleri, adres sorgulama, mezarlık bilgi sistemi, nöbetçi eczaneler, otobüs güzergah ve saatleri ile kültür-sanat etkinlikleri alanındaki güncel bilgileri de vatandaşlara sunuyor. KİOSK, söz konusu hizmetleriyle neredeyse vatandaşların belediyedeki tüm işlemlerini yapabiliyor. KIOSK, ihtiyaç duyulan yerlere ve vatandaşların sıklıkla bulundukları bölgelere yerleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı