REKLAMI GEÇ

“Bu meclisten daha çok aday çıkar”

“Bu meclisten daha çok aday çıkar”

Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayları, Denizli Belediye Meclisi toplantısına damgasını vurdu. CHP Merkezefendi Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunan Parti Grup Başkan Vekili Teoman Sancar ile Meclis üyesi Arif Balkanay’ı tebrik eden Başkan Zolan, “Daha bu meclisten çok aday çıkar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Eylül 2013 Cuma, 18:06

Denizli Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarına başladı.  Japonya’dan dönen Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği Meclis toplantısına damgasına vuran  gündem maddesi ise meclis üyelerinin yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylıkları oldu.

“BU MECLİSTEN DAHA ÇOK ADAY ÇIKAR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı konuşulan Osman Zolan’ın ardından CHP Grup Başkan Vekili Teoman Sancar ile  Meclis üyesi Arif Baykanay’ın aday adaylığı için müracaatta bulunması meclis gündemini oluşturdu.  Zolan, aday adaylarına başarılar dilerken, “Bu meclisten daha çok adaylar çıkar. 4 yıldan beri birlikte çalışıyoruz. Meclisin kapasitesini biliyorum. O nedenle bu meclisten 3 değil 5-6 aday daha çıkar” diye konuştu.

JAPONYA’YI ANLATTI
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili  ve Rektör Hüseyin Bağcı ile birlikte  Japonya’ya giden Belediye Başkanı Osman Zolan,  Meclis üyeleriyle Japonya’nın Tokyo ve Kyoto kentlerindeki izlenimlerini paylaştı.
denizli-belediye-meclisi-eylul-ayi-toplantisi-ic

Nüfusu nedeniyle yapılaşmanın da yoğun olduğu Japonya’da teknoloji ve aklın kullanılarak bir çok sorunun çözüme kavuşturulmuş olduğunu vurgulayan Zolan, “Özellikle demiryolunu çok iyi kullanan bir ülke. Bizde ise 50-60 yıldan beri demiryoluna hiçbir yatırım yapılmamış. Keşke biz de  60 yıl öncesi gibi Türkiye’nin her bir yerini demir ağlarla  örmüş olsaydık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı