REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi 14 eseri okuyucuyla buluşturdu

Denizli Belediyesi 14 eseri okuyucuyla buluşturdu

Denizli Belediyesi tarafından Kültür Yayınları kapsamında 2013 yılında 14 eser yayımlandı. Belediyesi’nin katkılarıyla yayımlanan eserlerin sayısı böylece 56’ya ulaştı.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 10:51

Denizli Belediyesi tarafından Kültür Yayınları kapsamında 2013 yılında 14 eser yayımlandı. Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında kültürel ve sanatsal çalışmalar önem veren bu çalışmaları destekleyen Denizli Belediyesi yazılı eserlerinde ortaya çıkmasında Denizli’de öncü olmaya devam ediyor. Denizli Belediyesi’nin katkılarıyla yayımlanan eserlerin sayısı 56’ya ulaşırken Kültür Yayınları kapsamında sadece 2013 yılında 14 eser okuyucu ile buluştu.

denizli-belediye-kultur-hizmeti-ic

Şehir kültürünün oluşması, gelecekte Denizli ile ilgili araştırma ve çalışma yapacaklara doküman bırakılması, gelecek nesillere Denizli’nin dünü ve bugününü anlatan kaynakların sağlanması, Denizli’yi ziyarete gelen yerli – yabancı konuklara kente ilişkin bilgiler aktarılması amacıyla bu güne kadar 56 eser yayımlayan Denizli Belediyesi, Kültür Yayınları kapsamında çıkardığı tüm yayımları ücretsiz olarak dağıtıyor.

s Denizli Belediyesi geçtiğimiz yıl 14 eserin basımını sağladı. 2013 yılında ‘Düş Gibi, Denizli’nin Kelebekleri, Denizli’nin Atasözleri ve Deyimleri, Gücünü Yüreğinden Al, Denizli’nin, Manileri ve Beyitleri, Denizli’de Çocuk Oyunları,denizli-belediye-kultur-hizmeti-ic-1 Çınar Gölgesi, Denizli Efsaneleri, İki Asırlık Yorgun İnsanlar, Denizli’nin Seyyahları, Merkez Efendi Tıp Günleri, Meydan Dayağı, Meraklı Sorular, Tamgalarla Dengizli, Ahi Sinan Ahi Duman, Ahmet Hulisi Efendi, Özay Gönlüm, Fotoğraflarla Denizli’ isimli eserlerin yayımlanmasını sağlayan Denizli Belediyesi bu eserlerin büyük bir bölümünü yaş gruplarına göre ilkokul, orta okul ve liselerde öğrencilere ücretsiz olarak dağıttı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ise Denizli’deki tüm öğretmenlere ‘Fotoğraflarla Denizli’ isimli fotoğraf albümü dağıtıldı. Yine tüm okullara Bu güne kadar Denizli Belediyesi Kültür yayınlarından oluşan bir set armağan edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı