REKLAMI GEÇ

Bu da itfaiyeci duası

Bu da itfaiyeci duası

Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün kendisine ait sitesinde yer alan ”İtfaiyeci Duası” dikkat çekti. Sitede yayınlanan duada ” Pirimiz İbrahim Peygamber yanmaktan koruduğun ilahi emrin sırrına beni de dahil et” ibaresi dikkat çekiyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 15:22

İnsanların canlarını ve mallarını korumak için 24 saat esasına göre gören yapan itfaiyecilerimizin de duası olduğunu biliyor musunuz? Denizli Belediyesi İtfaiyesinin kendisine ait internet sitesinde yer alan itfaiyeci duası görenlerin dikkatini çekiyor.

Resim halinde hazırlanan ve sitede yayınlanan dua şöyle: ”Allah’ım tehlikeye düşmüş bir canlının, özellikle küçük çocuk ya da yaşlı birinin imdadına geç kalmadan yetişebilmem için bana güç ver. Yangınla mücadelede bilgi, teknik ve tecrübemi arttır. Sevgimi, cesaretimi ve inancımı eksiltme.  Pirimiz İbrahim Peygamber yanmaktan koruduğun ilahi emrin sırrına  beni de dahil et. Kaderimde ölmek varsa çocuklarımı eşimi ve yakınlarımı koru Allah’ım”

İtfaiyeci Piri niçin Hz. İbrahim
Hz. İbrahim kutsal görevini yerine getirirken inanmayanlar tarafından yakalanıp dev bir ateşin içine atılır. Ateş Hz. İbrahim’i korur ama kurtulması için onu bağladıkları ipleri yakar. Allah Hz. İbrahim’i alevler arasından alır. Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı alan birden çiçek bahçesine döner.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı