REKLAMI GEÇ

1 yılda 35 bin kişiye ulaştı

1 yılda 35 bin kişiye ulaştı

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, 8 yaşında. Belediyeden yıldönümü nedeniyle yapılan yazılı açıklamada, Sevgi Eli’nin 2012 yılında 35 bin 927 ihtiyaç sahibine ulaştığı bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2013 Perşembe, 16:51

Denizli Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Sevgi Eli, 14 Şubat 2005 tarihinde hizmete başladı. Hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, ihtiyaç sahibine ulaştırmak amacıyla kurulan Sevgi Eli 8 yaşında.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, engelli, hasta, yaşlı ve yatalak vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiğini açıkladı.

‘Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek’ anlayışıyla hareket eden Sevgi Eli’nin, 2012’de yaklaşık 35 bin 927 ihtiyaç sahibine, gıda yardımından nakdi yardıma, gelinlikten beyaz eşyaya kadar çeşitli yardımlarda bulunduğunu açıklayan Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu çok önemli bir rakam. Burası karşılıksız sevginin gösterildiği bir yer. İnsanımıza sahip çıkıldığını hissettirecek bir yer. Ayrıca yangın, sel gibi doğal afetlerde itfaiye ile organize şekilde çalışan Sevgi Eli, olay sonrası zor durumdaki ailelerin yaralarını sarıyor” dedi.

Sevgi Eli’nin hizmetlerinin Denizli ile sınırlı olmadığını söyleyen Başkan Zolan, “ İtfaiye ekipleri yangını söndürürken Sevgi Eli de yüreklerdeki yangını söndürüyor. Birlikte hareket eden ekipler kısa sürede olumlu etki yaratıyor. Bugüne kadar her ilçe ve her köye elini uzatan Sevgi Eli, Türkiye geneline de yardım ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı