REKLAMI GEÇ

Belediyeden bahar temizliği

Belediyeden  bahar temizliği

Denizli Belediyesi, bahar temizliğine başladı. Rutin temizliğe ek olarak 50 kişilik ekip oluşturan belediye, bahar temizliğini 1. 2. ve 3. Sanayi ile Sümer ve Kirişhane Mahallesi’ndeki sanayi bölgesinden başladı. Bölgeden iki kamyon dolusu çöp çıktı.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2013 Pazartesi, 13:06

DENİZLİHABER

Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, tüm ekiplerle beraber kent sınırlarındaki tüm mahallelerde, ticari alanlarda ve sanayi bölgelerindeki genel temizlik başlattı.
Ekipler, her gün temizlik yapan diğer ekiplere ek olarak, 1. 2. ve 3. Sanayi siteleri ile Kirişhane ve Sümer bölgelerindeki boş alanları temizlerken temizlik araçları da yolları suyla yıkayıp tozu ortadan kaldırıyor. Sanayi bölgelerindeki ilk çalışmalarda 2 kamyon dolusu; çöp, kağıt, pet şişe ve çok sayıda sanayi atığı toplandı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Naciye Kapukıran, Denizli Belediyesi’nin, daha temiz ve sağlıklı bir kent oluşturmak için çalışmaların ‘En Temiz Kent’e yakışır şekilde aralıksız devam ettiğini söyledi.
Özellikle cadde ve sokakların temizliği konusunda büyük hassasiyet gösterildiğini kaydeden Müdür Kapukıran, şöyle dedi:

“Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü mevcut programla devam eden rutin temizlik çalışmalarına ek olarak, tüm ekiplerle beraber kentimiz sınırlarındaki tüm mahallelerde, ticari alanlarda ve sanayi bölgelerinde genel temizlik yapmaktadır. Vatandaşlarımızın, atıklarını düzenli bir şekilde kendilerine belirtilen gün ve saatlerde çıkarmalarını, moloz türü atıklarını ise rast gele sokaklara ve boş arsalara atmamalarını rica ediyoruz. Periyodik olarak bu temizliklerimiz devam edecektir. Daha temiz bir Denizli için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Vatandaşlarımız; çöp, temizlik ve diğer atıklarla ilgili her türlü sorunu için 266 24 05 numaralı Atık Danışma Hattı’ndan bize ulaşabilir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı