REKLAMI GEÇ

10 ayda 32 bin tahsilat makbuzu kesildi

10 ayda 32 bin tahsilat makbuzu kesildi

Denizli Belediyesi, vergi, su faturası ve çevre temizlik gibi belediyeye yapılacak her türlü fatura ödemeleri için hizmete geçirdiği 2 adet gezici vezden,10 ayda 32 bin tahsilat makbuzu kesildi.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2013 Perşembe, 11:45

Denizli Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan Gezici Vezne uygulaması, PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde vatandaşlara fatura ödemelerinde kolaylık sağlıyor .

Daha önce fatura ödemek için belediyeye kadar gelmek zorunda kalan vatandaşlar, uygulamadan son derece memnun. Uygulamayla vatandaşlar zaman kaybına uğramazken her iki gezici tahsilat aracının da programı önceden belirlenerek mahalle sakinlerine duyuruluyor.

Gezici Vezne ile ilgili bilgiler veren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal ,” Denizli Belediyesi yaptığı tüm uygulamalar ile her zaman halkın ayağına hizmet götürmektedir. Bu kapsamda 2010 yılında uygulamaya geçirdiğimiz Gezici Vezne projesi de halkın büyük takdirini topluyor. Şu anda 2 ayrı Gezici Vezne aracımız ile hizmet vermekteyiz. Gezici veznelerimizin yerleri aylık yapılan program ile belirlenirken özellikle su faturası ödeme tarihlerine öncelik veriyoruz” dedi.

10 AYDA 32 BİN MAKBUZ KESİLDİ
Gezici Vezne sayesinde vatandaşların faturalarını geçiktirmeden ödediğini vurgulayan Ünal, “Sadece su faturaları değil Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri de yapılıyor. Gezici Veznelerimiz PTT ve ödeme noktası olmayan Aktepe, Karşıyaka, Yenişehir, Karakurt, Dokuzkavaklar, Hisar, Korucuk, Şirinköy, Güzelköy, Bozburun, Goncalı, Kadılar, Karakova, Saruhan, Meska ve Üçler mahallelerinde hizmet veriyor. 2013 yılı çalışma raporumuza göre 10 aylık süreçte 2 veznemiz tarafından 32 bin adet tahsilat makbuzu kesilmiştir. Halkımızın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için Denizli Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı