REKLAMI GEÇ

Denizli bir Çocuk Evi daha kazandı

Denizli bir Çocuk Evi daha kazandı

Kimsesiz çocukların Yetiştirme yurdu yerine sosyal hayata daha çabuk adapte olmaları amacıyla uygulamaya konulan Çocuk Evi Projesine yardımsever işadamı Osman Aydınlı’da da destek verdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 10:51

Eğitim başta olmak üzere her alanda Türkiye’ye örnek olan Denizlili Hayırseverler, kimsesiz çocukları da unutmadı. Yetiştirme Yurdunda kalan ancak sosyal hayata daha çabuk adapte olmaları için kurulan çocuk evlerine alınmaya başlanan yurt çocuklarına, hayırsever işadamları da destek verdi.

Denizli’de kurulan ve büyük çoğunluğuna hayırseverlerin destek verdiği çocuk evlerine bir yenisini de Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı kazandırdı.

Vali Abdülkadir Demir eşi Nurtaç Demir ile birlikte Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı’nın tefrişatını yaptırdığı çocuk evini ziyaret etti. Burada çocuklarla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, çocuklarla sohbet ettiler. Vali Abdulkadir Demir, Osman Aydınlı’ya Çocuk Evine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek ‘Teşekkür Şilti’ takdim etti.

denizli-vali-demir-osman-aydinli-ic

Ziyaret dolayısıyla çok mutlu oldukları gözlenen çocuklar, Vali Abdülkadir Demir ve Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı