REKLAMI GEÇ

Bozdağ için 14 milyon TL’lik bütçe

Bozdağ için 14 milyon TL’lik bütçe

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Bozdağ Kayak Merkezi için 14 milyon TL bütçe oluştuğunu, ihalenin yapıldığını ve çalışmaların hızla tamamlanacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Eylül 2013 Cuma, 12:25

Denizli İl Genel Meclisi Eylül ayının ilk toplantısında ihalesi tamamlanan Bozdağ Kayak Merkezi’ni görüştü.

Pamukkale’den sonra Denizli’nin ikinci beyazı olmaya aday Bozdağ Kayak Merkezi’nin Denizli için önemli bir turizm merkezi olacağını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Gürlesin, Bozdağ Kayak Merkezi’ne Bakanlıktan gelen parayla beraber meclis ve Denizli Belediyesi’nin aktardığı parayla toplam 14 milyon TL bütçe oluştuğunu ve ihalenin gerçekleştiğini ve çalışmaların hızla tamamlanacağını söyledi.

Gürlesin “Köylerimize verilen yangın tankerlerinin dağıtımı kalan 72 köye de verilerek tamamlanacak ve 360 köyün tamamında olacak. Bozdağ Kayak Merkezi için Bakanlıktan gelen para ile meclisten ve belediyeden aktarılan parayla beraber 14 milyon TL bütçe oluştu. İhale yapıldı. Çalışmalar hızla gerçekleştirilecek. KÖYDES programı kapsamındaki çalışmalar devam ediyor. Pamukkale yolu 20 güne kadar tamamlanacak. İnşaatı devam eden okulların inşaatları hızla tamamlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı