REKLAMI GEÇ

Minikler sokak hayvanlarıyla buluştu

Minikler sokak hayvanlarıyla buluştu

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, farkındalık yaratmak adına Sokak Hayvanları Kliniği’nde minik ziyaretçileri ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2015 Pazartesi, 16:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Sokak Hayvanları Kliniği’nde etkinlik düzenlendi. 

Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Naciye Kapukıran, Orman ve Su İşleri Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan, hayvanseverler ve minik öğrenciler katıldı.

DÜNYA SADECE İNSANLARIN DEĞİL
Orman ve Su İşleri Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan, Denizli’de Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, dernek ve konfederasyonlarla birlikte çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Bu dünya sadece bizlere ait değil. İnsanların yanı sıra bitkilere ve hayvanlara da ait. Bu dünya hepimizin” dedi.

HER CANLININ KORUNMASI GEREKİYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik çok kapsamlı çalışmaların yapıldığını ifade etti.
Gökoğlan, “Canlıların olduğu her yer bizim için önemlidir. Her canlının en iyi şekilde korunması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her zaman gerek kliniğimiz ve diğer çalışmalarımız ile hayvanlara yönelik çalışmalar yapmaktayız. Dünya Hayvanları Koruma Günü hassasiyeti sadece bir günle sınırlı kalmamalı 365 gün hayvanlara yönelik hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir” dedi.

SOKAK HAYVANLARI AÇ VE SUSUZ KALMAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın da bin adet suluk gönderdiğini ifade eden Gökoğlan, “Bu sulukları ilçelerimizde ve ilimizde kullanacağız. Amacımız sokakta hayvanlarının aç ve susuz kalmamasıdır” diye konuştu.

denizli_büyükşehir_belediyesi_minikler_sokak_hayvanları_klinigi_ic

MİNİKLER HAYVANLARLA BULUŞTU
Konuşmaların ardından minik öğrenciler padokları ziyaret ederek hayvanlarla yakından ilgilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı