REKLAMI GEÇ

Denizli Çınar Meydanı’nda yatılı direniş

Denizli Çınar Meydanı’nda yatılı direniş

Gezi Parkı eylemlerinin başladığı günden itibaren Denizli’nin Çınar Meydanı’nda sabahlayan bir grup genç, Taksim’de direnen arkadaşlarına destek veriyor. 7 günden beri Çınar’da sabahlayan gençler, her sabah erken saatlerde kalkarak meydanı temizliyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2013 Cuma, 12:16

Denizli’de Gezi Parkı eylemlerinde 7. günü geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü sosyal medya üzerinden örgütlenerek Çınar Meydanı’nda toplanan Denizli halkı, Gezi parkı direnişçilerine destek eylemine başladı.

ic1

Gezi Parkı’nda ağaçların kesilmesiyle başlayan ve dalga dalga yurt geneline yayınlan eylemlere destek vermek ve Taksim’deki Hatay’daki arkadaşlarının yalnız olmadığını göstermek amacıyla 7 günden beri Çınar Meydanı’nda konaklayan gençler, örnek davranışlarıyla dikkat çekiyor. Gençler, her sabah erken saatlerde kalkarak meydanı temizliyor.

İlçelerden gelen gençlerin de arkadaşlarının da destek verdiğini söyleyen gençler, “Bizim amacımız, Taksim’de canları pahasına direnişlerini sürdüren arkadaşlarımızı yalnız olmadıklarını göstermek. Gece gündüz, onların yanında olduğumuzu bilsinler istiyoruz. Kimimiz öğrenci, kimimiz çalışıyor. İlçelerden gelen arkadaşlarımız var. Bizim siyasi, ideolojik çıkarımız yok. Biz, demokrasi için, Gezi Parkı’nda kesilen ağaçlar için buradayız” diye konuştular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı