REKLAMI GEÇ

Bulut, çocuklar arası futbol turnuvası düzenleyecek

Bulut, çocuklar arası futbol turnuvası düzenleyecek

Hayatında maça ve sinemaya gitmemiş, miniklerin hayallerini gerçekleştirerek, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, yeni bir proje peşinde. Bulut, şimdi de futbolun önemli isimlerini Denizli’de buluşturacak ve ulusal kanallardan yayınlanacak çocuklar arası futbol turnuvası düzenleyecek.

/ DENİZLİHABER / 8 Kasım 2012 Perşembe, 10:02

Göreve başlayalı henüz 1.5 ay olmasına rağmen sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, belirlenen 300 çocuğu maça götürdü. Hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş olan 75 çocuğu sinemaya götürerek film izletti. Bulut, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Müdür Bulut, 200 çocuğu kapsayan bir futbol turnuvası düzenleyeceklerini söyledi. Bulut, bu projenin kendilerini heyecanlandırdığını ve yapılacak etkinliklerle ilgili onların sosyal açıdan gelişmelerini sağlayacaklarını söyledi.

Müdür Bulut, “Proje kapsamında uzun soluklu bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz. Oluşturulan her takım bir şube müdürünün koordinatörlüğünde ve PAÜ’den bir spor hocasının eğitmenliğinde çalışmalarını yapacak. İnşallah bu ay sonunda projemizi başlatmış olacağız. Projeye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’de destek verecek, Sayın Vekilimiz Hakan Şükür’le telefonda görüştüm katılacağını ve destek vereceğini söyledi. Planlarımız arasında bazı maçları Erman Toroğlu tarafından yönetilmesi gibi düşüncelerimiz var. Ayrıca TRT Spor ve NTV Spor ile görüştüm. Bir tanesi ana sponsor olacak. Final maçını canlı olarak yayınlayarak çocuklarımızın kendilerine özgüveninin olmasını sağlayacağız. Şampiyon olan takımlara ödüllerimizde olacak. Onlar için Beşiktaş yönetiminden Fikret Orman ile görüştüm. O çocukları Denizli’den uçakla aldırıp Ümraniye tesislerinde Beşiktaşlı futbolcularla birkaç gün beraber kalabilecekleri antrenman yapabilecekleri bir ortam oluşturulacak. Bu şekilde dolu dolu bir program yapmış olacağız. Bu projemizde sadece futbol olmayacak bu çocuklarımızın okul takip edilecek ailesiyle birebir iletişimde olunacak, ihtiyaçları karşılanacak şekilde bir sosyal bir proje olacak” dedi.

Yorumlar

zeytin   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 19:49

helalal olsun müdürüm.alah yar ve yardımcınız olsun.

NAMIK SELÇUK   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 11:59

BU ÜLKENİN SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN VE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAPAN İNSANLARA ÇOK İHTİYACI VAR

hüsamettin   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 10:32

ÇOK BÜYÜK TEBRİKLER, başarılarınızın devamını dilerim.Sizlerle hep birlikte

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı