REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık AVM’nin yeni müdürü Emre Uyar

Forum Çamlık AVM’nin yeni müdürü Emre Uyar

Avrupa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul’a atanan Hakan Elmastaş, Forum Çamlık AVM Müdürlüğü görevini düzenlenen keyifli bir etkinlikle Emre Uyar’a devretti.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2014 Pazartesi, 16:35

Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık’ta AVM Müdürlüğü görevine Emre Uyar atandı. Forum Çamlık’ta 2009 yılından beri görev yapan ve Forum İstanbul AVM Müdürlüğü’ne atanan Hakan Elmastaş’ı uğurlamak ve Emre Uyar’ın yeni görevini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, keyifli sohbetlere sahne oldu.

_______________________________________________________

FC_Kis450x150

_______________________________________________________

Forum Çamlık AVM Müdürlüğü görevine yeni atanan Emre Uyar, “Forum Çamlık, Denizli’deki ekonomik ve sosyal yaşam için çok önemli bir değer. Biz ziyaretçilerimize bir alışveriş merkezinin ötesinde, bir yaşam merkezi sunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de etkinlik ve kampanyalarımızla Denizli’nin çekim merkezi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Forum Çamlık AVM Eski Müdürü Hakan Elmastaş ise “Forum Çamlık, kapılarını 2008 yılında açtı. Bense 2009’dan beri buradayım. Evet, ‘Biz Denizli’nin alışveriş ve yaşam merkeziyiz’ diyoruz. Ancak Forum Çamlık benim için bundan da öte; adeta evim gibi. Şimdi Denizli’ye veda ediyor ve bir başka Forum Alışveriş Merkezi’ndeki görevime başlıyorum. Bundan böyle görevime, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul’da devam edeceğim” dedi.

Keyifli sohbetin ardından, Emre Uyar, Hakan Elmastaş ve AVM yönetimi, basın mensuplarıyla birlikte bu özel günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Cennet Yıldırım   -  Bağlantı 22 Temmuz 2022, 11:03

Firmacilarin yemek katında masalarda migros tan
alisveris atıştırmalık alarak mola kullanması neden yasaklanıyor.guvenlik tarafından uyarılarak fotoğraflarınızın çekilmesi sizce ne kadar doğru.ben TC VATANDAŞIYIM.geri donuslerinizi bekliyorum.sayg

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı