REKLAMI GEÇ

İl Genel Meclisi’nde Zeybekci tartışması

İl Genel Meclisi’nde Zeybekci tartışması

İl Genel Meclisi’nde bugün Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin odağında olduğu bir tartışma yaşandı. CHP’li üye Bekir Çapar, Zeybekci hakkında ko8nuşan bir memurun işten atılmasını konu alan konuşmasında, “Boyu uzun, aklı cüce siyasi anlayış” sözünü sarfedince ortalık karıştı. Kavga “Nasıl bunu söylersin?” eksenine taşınınca, mağdur memurun neden işten çıkarıldığı konusu gürüntüler arasında kaybolup gitti.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2013 Cuma, 17:36

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı oturumları devam ediyor. Bütçenin görüşüldüğü oturumların bugünkü bölümü oldukça tartışmalı geçti. Konu bütçe değildi. CHP’li üye Bekir Çapar, gündem dışı söz alarak tartışmanın fitilini ateşledi.
denizli-digem-de-zeybekci-tartismasi-ic

Çapar, bir devlet memurunun Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci hakkında konuştuğu için, Ak Parti’den Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan eski Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu tarafından memuriyetten atıldığını iddia etti. Fırtına koparan Çapar’ın iddiası değil, bunu dile getirirken Zeybekci’yi kastederek söylediği “Boyu uzun, aklı cüce siyasi anlayış” sözleri oldu.

Ak Parti grubundan, “Sen yüzbinlerin sevgilisi olmuş bir milletvekiline nasıl böylea dersin?” itirazları yükseldi. Tartışmalar karşılıklı salvolarla dakikalarca sürdü. Ak Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Avni Örki, Çapar’ın sözlerinin yargıya taşınacağını söyledi. MHP Grubu üyeleri ise olayın saptırıldığını asıl konudan uzaklaşıldığını belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birbirine hakaret davası açan onlarca vekil var. Biz asıl konuya gelelim” dediyse de, bir türlü asıl konuya dönülemedi.

Oturum Tarım Müdürlüğü’nün sunumuyla devam etti. Ak Parti grubu ya da İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından memuriyetine son verilen mağdur ile ilgili tek kelime açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Fikret Sönmez   -  Bağlantı 15 Kasım 2013, 18:00

Problemin çözümünde Denizli’li efendiliği ile davranılması gerekmez mi? Kavga ile iş hallledilir mi?Kavgaya ve münakaşaya hele de hakaret ederek problem çözüldüğü görülmüş müdür bugüne kadar aziz hemşerilerim. Ankara’dan selam ve sevgiler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı