REKLAMI GEÇ

Kapalı pazaryerinin temeli atıldı

Kapalı pazaryerinin temeli atıldı

Denizli Belediyesi tarafından 4 milyon liraya yapılacak olan Merkez Efendi Mahallesi kapalı pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan, kente 10’uncu kapalı pazaryerini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 13:27

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Merkez Efendi Mahallesi’ndeki temel atma törenine, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, Denizli Belediyesi olarak kentin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Başkan Zolan, Denizli’yi çağdaş belediyecilikte tanıştırdıklarını belirtip, “Artık mahallelimiz ve esnafımız daha konforlu bir ortamda alışveriş yapacak. Burası 300 hisseli bir alandı. Tek tek mülk sahipleri ile anlaştık. Biraz uzun bir süreç yaşadık ama değdi. Burayı Aralık ayında hizmete açacağız” dedi.

Vali Abdülkadir Demir, kapalı pazaryerleriyle insanların daha rahat ortamlarda alışveriş yaptığını hatırlattı. Demir, “Denizli’nin her noktası o kadar güzel oldu ki, küçük noktalar artık gözümüze çarpmaya başladı. Artık insanlar pazaryerlerinde daha güzel şartlarda alışveriş yapabiliyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Merkez Efendi Pazaryeri’nin temeli atıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı