REKLAMI GEÇ

Yapılandırmada son gün 31 Mayıs

Yapılandırmada son gün 31 Mayıs

Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) borcu için getirilen yapılandırmada başvuru süresi 31 Mayıs Cuma günü bitiyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2013 Salı, 15:28

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ahmet Kurt Sosyal Güvenlik Destek Primi(SGDP) borcu için getirilen yapılandırma başvuru süresinin 31 Mayıs’ta sona erdiğini açıkladı.

İl Müdürü Ahmet Kurt, “Emekli olduktan sonra çalışanların ödemek zorunda oldukları Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) borcu bulunanlar için getirilen yapılandırmada son başvurunun 31 Mayıs’a kadar olduğunu ve bu imkandan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, son günü beklemeden başvurularını yapsınlar” dedi.

Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) uygulamasının belirtilen tarihlerde başlamasından bu yana, prim borcu olanlarla ilgili olarak yılbaşında çıkarılan bir yasayla, 28 Şubat tarihine kadar olan borçları için yapılandırma imkanı sağlandığını söyleyen İl Müdürü Kurt, bu sürenin 31 Mayıs Cuma günü sona erdiğini belirtti.

Kurt, pirim borcu bulunan vatandaşları uyardı ve geç kalmayın çağrısında bulundu. Kurt, şunları söyledi.
“Bu yapılandırma kapsamına alınan sosyal güvenlik destek primi borçlarıyla ilgili olarak da son başvuru tarihi 31 Mayıs’tır. Vatandaşlarımızın başvurularını son güne bırakmamalarını, bir an önce başvuruda bulunmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız başvurularını Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze gelerek yapabilirler.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı