REKLAMI GEÇ

Turkuaz rengi halı Bakan Güler için serildi

Turkuaz rengi halı Bakan Güler için serildi

Denizli’nin Çal ve Serinhisar İlçeleri’nde bir dizi açılışlar gerçekleştiren İçişleri Bakanı Muammer Güler, daha sonra Denizli Valiliğini ziyaret etti. Valilik Bakan Güler için kırmızı değil turkuaz rengi halı serdi.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2013 Pazar, 18:38

Denizli’nin Çal ilçesinde 40 yıl önce Kaymakam vekilliği yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çal ziyaretinin ardından Serinhisar’a geçerek, Serinhisar Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Sanayi Sitesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Serinhisar Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bakan Güler daha sonra Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i ziyaret etti.

TURKUAZ RENGİ  HALI SERİLDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türklüğün rengi olarak nitelendirdiği mavi halı uygulamasına Denizli Valiliği de geçti. Denizli Valiliği ilk kez İçişleri Bakanı Muammer Güler için tukuaz halı serdi.

Ak Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan’ın da katıldığı ziyarette Bakan Güler, Denizli’nin eksikliklerinin giderileceğini belirtti. Ticaret Odası’nın Sağlık Müdürlüğü’ne ambulans hediye etmesinin örnek bir davranış olduğunu vurgulayan Bakan Güler, “Denizli halkı yardımsever bir halk. Ayrıca müteşebbis kimliği ile de Türkiye’ye örnektir” dedi.
denizli-bakan-guler-mavi-hali-ic

Vali Abdülkadir Demir, İçişleri Bakanı Muammer Güler’e Paşabahçe el yapımı özel vazo hediye etti. Bakan Güler, bir süre önce Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne hediye edilen polis aracı ile Gazi Bulvarı üzerinden Denizli Belediyesi’ne geçti.

Bakan Güler, Türkiye’nin en büyük cam horoz heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, belediye ziyaretinin ardından Anemon Otel’de düzenlenen yemekte kamu, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve Emniyet Müdürlüğüne araç sağlayan hayırseverlerle bir araya geldi. Bakan Güler, burada hayırseverlere birer şilt takdim ederek onurlandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı