REKLAMI GEÇ

Vali Bozdağ’da tipiye yakalandı

Vali Bozdağ’da tipiye yakalandı

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, protokol üyeleriyle kayak merkezi haline getirilecek olan Tavas’ın Nikfer Beldesi yakınındaki Bozdağ’ın zirvesine çıktı. Etkili kar ve tipi, Vali Demir ile protokol üyelerine zor anlar yaşattı

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2013 Cuma, 17:49

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA) –

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, protokol üyeleriyle kayak merkezi haline getirilecek olan Tavas’ın Nikfer Beldesi yakınındaki Bozdağ’ın zirvesine çeşitli incelemelerde bulunmak üzere çıktı. Protokolün Bozdağ incelemeleri, etkili kar ve tipiye takıldı.

Birden bire şiddetini arttıran tipi, Vali Demir ile protokol üyelerine zor anlar yaşattı.
Bozdağ’daki zorlu koşulları cep telefonuyla fotoğraflayan Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, twitter’dan paylaştığı fotoğrafın altına “22 Mart Cuma Bozdağ muhteşem kar fırtınası, sanki Sarıkamış” diye yazdı.

Bu arada, Bozdağ Kayak Merkezi’nin yapımı için Maliye Bakanlığı tarafından Denizli Valiliği’ne 5 milyon TL ödeneğin çıkarılmasının ardından çalışmalar da hızlandı. Vali Abdülkadir Demir, protokol üyeleri, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Bayındırlık Bakanlığı’nda görevli uzmanlarla Bozdağ’a giderek, tesislerin yapılacağı yerlerin planlanması çalışmalarına katıldı.

Vali Demir, “Bu yıl tesisin temelini atıp yapmaya başlayacağız. Bozdağ’da konaklama merkezlerinin yapılacağı yerleri tespit ediyoruz. Bozdağ, Denizli’nin Pamukkale’den sonra ikinci beyazı olacak” dedi.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 09:07

ELLERİNİZE SAĞLIK SAYIN VALİM,EGENİN DEĞİL TÜRKİYENİN SAYILI KAYAK MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK ”PAMUKDAĞ”DENİLİMİZİN VE EGEMİZİN TURİZMİNDE EN GÖZDE DEĞERLERİNDEN OLACAKTIR.HAYIRLI OLSUN.SEBEP OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.20 YILLIK HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR.NE MUTLU DENİZLİMİZE.TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM,TEŞEKKÜRLER NİHAT ZEYBEKCİ,TEŞEKKÜRLER AHMET İBANOĞLU.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı