REKLAMI GEÇ

Vali Demir, yaşlıları sevindirdi

Vali Demir, yaşlıları sevindirdi

Yaşlılar Haftası nedeniyle Vali Abdülkadir Demir ve protokol üyeleri huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Vali Demir, huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öpüp gönül aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2013 Çarşamba, 11:45

DENİZLİHABER

Ziyarete Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Işık ve Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı katıldı.

Ziyarette huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşıp sohbet eden, Vali Demir başta olmak üzere protokol üyeleri, onlara hediye verdi. Ziyaretten büyük mutluluk duyan huzurevi sakinleri, Vali Demir ve protokol üyelerine dua etti. Vali Demir’in konuşamayan bir huzurevi sakini ile avuç içine yazışarak anlaştı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, anne ve babaların çocuklarına nasıl şefkatle bakıyorsa, çocukların da anne ve babalarına yaşlandıkları zaman, aynı şefkat ve sevgiyi bakmaları gerektiğini söyledi. Altın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak yaşlılara en iyi şekilde bakabilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Vali Abdülkadir Demir ise “Yaşlılık hayatın özeti gibidir. Huzurevlerinde her kesimden yaşlımız var. Onların hayat tecrübesinden yararlanılması gerekiyor. Onların tecrübeleri yazılı hale getirilerek değerlendirilmeli. Bizlerinde bir gün yaşlanacağını düşününce, bu konuya çok daha özen göstermemiz gerekiyor. Bu tecrübelerin de değerlendirilmesinin, çok gerekli olduğuna inanıyorum Her alanda olduğu gibi yaşlılarımıza ve büyüklerimize hükümetimiz çok önem veriyor” dedi.

Vali Demir’in eşi Nurtaç Demir ise “Vali Beyin söylediklerine katılıyorum onlar bizim geleceğimize tecrübeleriyle ışık tutacak. Yaşlılarımıza ne kadar değer verir, saygı gösterirsek gelecek nesillerden de onu görürüz. Onları duaları ile daha iyi yerlerde olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı