REKLAMI GEÇ

17 işletmeden 7’si sağlıksız çıktı

17 işletmeden 7’si sağlıksız çıktı

Denizli Belediyesi Zabıtası, çiğ köfte yapan ve satan işyerlerini kontrolden geçirdi. Denetlenen 17 çiğ köfte işletmesinden 7’si hakkında işlem yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2013 Perşembe, 16:53

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, pastane, lokanta gibi gıda ürünleri üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Denizli Merkez’de faaliyet gösteren 17 çiğ köfte işletmesini denetledi.

Ekipler, yapılan denetimlerde, iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği dolapların temizliğini denetledi ve genel kontrol yaptı.

17 çiğ köfteciden standartlara uymadan faaliyet gösteren 6 işyeri hakkında işlem yapılarak uyarı cezası verildi. 1 işetme için de işyeri açma ruhsatı olmaması nedeniyle yasal işlem yapıldı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, denetimlerin devam edeceğini kaydederek, ‘Gıda ürünü üreten ve satan işyerlerini sıklıkla denetleyeceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın güven içinde yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yardımcı olmaktır. Halkın sağlığını olumsuz etkileyebilecek işyerlerinin faaliyet göstermesine izin verilmeyecek’ dedi.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 12:49

Yapılan denetimler harika ama işyeri isimlerinin açıklanması gerekiyor ki vatandaş nereden alışveriş yapabileceğini nereden yapmaması gerektiğini öğrensin.

AYTAÇ ARMAĞAN   -  Bağlantı 25 Nisan 2013, 17:48

aslında bu tür firmaların isimlerinide öğrensek daha faydalı olur.alışveriş yapılmaması en büyük ceza sonuç olarak.insanların sağlığı hiçbir şeyden önemli değil..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı