REKLAMI GEÇ

Denizli’de eylem 7. günde renklendi

Denizli’de eylem 7. günde renklendi

Denizli’de 7. gününü dolduran Gezi Parkı eylemleri, her gün gençlerin ilginç bir protesto yöntemine sahne oluyor. Cam Horoz’un dikileceği bölümü çevreleyen paravana bugüne kadar sprey boyalarla slogan yazan gençler, artık post-it kullanmaya başladı. Oldukça çarpıcı sloganlar, vatandaşın ilgisini çekti.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2013 Perşembe, 21:03

İstanbul’daki Gezi Parkı’nda başlayan eylemler tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de devam ediyor. Direnişin 7. gününde Delikliçınar’da toplanan eylemciler, sloganlarla hükümeti protesto ediyor.

denizli-eylem-7.gunu-ic (1)

Eylemler, her geçen gün yeni bir protesto eylemine sahne oluyor. Gençlerin bulduğu zeka ürünü eylemler vatandaşın da ilgilisini çekiyor. Bugüne kadar Cam Horoz heykelinin konulacağı alanı çevreleyen paravana sprey boya kullanarak sloganlar yazan genç eylemciler, bugün farklı bir yöntem kullandı.

anons

Sloganlar post-it kağıtlara yazılarak paravana yapıştırılıyor. Gençlerin bu eylemine vatandaşlar da katılıyor. Denizlililer de sloganlarını bu kağıtlara yazarak paravana yapıştırdı. İlginç sloganları okumak için gelenler de paravanın önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu.

denizli-eylem-7.gunu-ic

Bu arada Halk Müziği Sanatçısı Ozan Karpuz da Çınar Meydanı’nda bir konser verdi. Ozan Karpuz’un konseri eyleme renk kattı. Toplanan kalabalık, türkülere eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı