REKLAMI GEÇ

Bağbaşı ve Gökpınar’a yağmur suyu isale hattı

Bağbaşı ve Gökpınar’a yağmur suyu isale hattı

Denizli Belediyesi, Bağbaşı ve Gökpınar Bölgesi yağmur suyu hattının inşasına başladı. Bu hat ile su baskınlarının son bulacağı açıklandı. Bu arada dev künklerden birinin yerleştirmesini Başkan Zolan kepçeyi kullanarak kendisi yaptı. Bağbaşı ve Gökpınar bölgesi yağmur suyu hattının yapımına düzenlenen törenle başlandı. Antalya Karayolundaki çalışmaları yakından inceleyen ve ilk harcı firma yetkilileri ile birlikte atan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. İLK KÜNKÜ ZOLAN ATTI Daha sonra Zümrüt Mahallesi’nde devam eden çalışma alanına geçen Başkan Zolan, burada 3 metre çapındaki dev künklerin yerleştirilmesi sırasında projenin detaylarını basın mensuplarına anlattı. Dev künklerden birinin yerleştirmesini Başkan Zolan kepçeyi kullanarak kendisi yaptı. Daha sonra temel atma törenine geçildi. 240 GÜNDE TAMAMLANACAK Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar katıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yağmur suyu isale hattının 50 kilometre uzunluğunda olacağını belirterek, 240 gün içersinde tamamlanacağını söyledi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise “Alt yapı projesinin ardından son rötuşlar yapılıyor. Sulama projeleri gerçekleştiriyoruz. Denizli Belediyesi’nin yanı sıra devlet yatırımları da önemli oranda arttı” diye konuştu. Konuşmaların ardından projeye ilk harç konularak temel atıldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2012 Cuma, 13:49

Bağbaşı ve Gökpınar bölgesi yağmur suyu hattının yapımına düzenlenen törenle başlandı. Antalya Karayolundaki çalışmaları yakından inceleyen ve ilk harcı firma yetkilileri ile birlikte atan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

İLK KÜNKÜ ZOLAN ATTI
Daha sonra Zümrüt Mahallesi’nde devam eden çalışma alanına geçen Başkan Zolan, burada 3 metre çapındaki dev künklerin yerleştirilmesi sırasında projenin detaylarını basın mensuplarına anlattı. Dev künklerden birinin yerleştirmesini Başkan Zolan kepçeyi kullanarak kendisi yaptı. Daha sonra temel atma törenine geçildi.

240 GÜNDE TAMAMLANACAK
Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar katıldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yağmur suyu isale hattının 50 kilometre uzunluğunda olacağını belirterek, 240 gün içersinde tamamlanacağını söyledi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise “Alt yapı projesinin ardından son rötuşlar yapılıyor. Sulama projeleri gerçekleştiriyoruz. Denizli Belediyesi’nin yanı sıra devlet yatırımları da önemli oranda arttı” diye konuştu. Konuşmaların ardından projeye ilk harç konularak temel atıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı