REKLAMI GEÇ

60 bin çocuk şenlikte buluşacak

60 bin çocuk şenlikte buluşacak

Denizli Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ bu yıl 2 Nisan’da başlayacak. ‘Çocuk Şenliği’nin Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği olma özelliği taşıdığını söyleyen Belediye Başkanı Osman Zolan, etkinliğe kent merkezi, ilçe ve köylerden 60 bin çocuğun katılması beklediklerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2013 Pazartesi, 12:17

Denizli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ‘Çocuk Şenliği’nin ikinci 2. Nisan’da yapılacak. Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği özelliği taşıyan Şenliğe, kent merkezi, ilçe ve köylerden 60 bin çocuğun katılmasını beklediklerini açıklayan Belediye Başkanı Osman Zolan, Geçtiğimiz yıl kent merkezinde yaşayan 50 bin çocuğu ağırladıklarını açıkladı.

Başkan Zolan, 2 Nisan Salı günü düzenlenecek olan ‘Çocuk Şenliği’ ile ilgili bilgi verdi. Zolan, “ Geçen yıl yapılan şenlikten hem çocuklarımız hem bizler inanılmaz keyif aldık. O zaman çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı, burada geçirdikleri zaman diliminde kurdukları dostluğu, kaynaşmayı ve doyasıya eğlendiklerini gördüğümüzde bu organizasyonu hem gelenekselleştirme hem de kapsamının genişletilmesi gerektiğini düşündük. Bu yıl 2 Nisanda başlayacak şenliğimiz görkemli ve katılım bakımından daha büyük olacak” dedi.

Kent merkezinde yaşayan çocukların yanı sıra ilçelerden, beldelerden ve köylerden de çocukların şenliğe katılımların sağlanacağını belirten Başkan Zolan,“ Şenliğe katılan çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatacağız. Büyük bir alanda düzenlenecek olan şenlikte animatörler eşliğinde çocuklarımız doyasıya eğlenecek. Özel oyun ve eğlence alanlarının hazırlıkları tamamlandı. Şenlik kapsamında okullarından alınıp şenlik alanlarına getirilecek çocuklarımız için hazırlanan ve üzerinde ‘ Denizli’yi Seviyorum’ yazılı tişörtler armağan edeceğiz. Animatörler eşliğinde eğlencenin tadını çıkaracak çocuklarımıza aynı zamanda çeşitli ikramlarımız olacak. Fırsat buldukça biz de şenliğe katılım gösterip, oyunlarına eşlik edecek, sohbetler gerçekleştirecek ve bu günü hep anımsamaları için hatıra fotoğrafı çektireceğiz. Bu yıl kent merkezi dışından da çocuklarımızı şenliğimizde görmek istedik. Bu amaçla ilçelerden, beldelerden ve köylerden de çocukların şenliğe katılımlarını sağlayacağız” diye konuştu.

Şenliğe katılması beklenen 60 bin çocuğun hayatlarında ilk defa böyle bir gün yaşacaklarını da ileri süren Zolan, şunları söyledi:
“ Umut ediyorum ki bu farklılık onların geleceğe bakışlarını değiştirir. Tüm çocuklarımızın sosyal olmalarını sağlamak ve bu faaliyetleri çoğaltmak istiyoruz. Çünkü onlar Denizli’nin ve bizim geleceğimiz. Bu yüzden onları ne kadar geliştirirsek, o kadar iyi geleceğe hazırlamış oluruz. Sosyal olarak onların gelişmesi bizim açımızdan önemli. Çocuklarımızı yoğun ders programından biraz olsun uzaklaştırmak, baharın güzelliğini doyasıya yaşamaları sağlamak amacıyla bu organizasyonu düzenliyoruz. Eminim ki onlar sayesinde biz de enerji depolayacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı