REKLAMI GEÇ

Denizli’de fırtına can aldı

Denizli’de fırtına can aldı

Denizli’de şiddetini arttıran fırtına can aldı. Esentepe Mahallesi Hacı Ahmet Paralı İlköğretim okulu’nun çatısı kantine uçtu. Okulda 1’i öğrenci 4 kişi yaralandı. Kantin görevlisi Kamile Öztürkmen kaldırıldığı Devlet Hastanesi’Nde yaşamını yitirdi

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2013 Çarşamba, 15:58

Denizli’de şiddetini arttıran fırtınaya ilişkin korkulan oldu. Sabah saatlerinde başlayan ve her geçen saat şiddetini iyiden iyiye arttıran fırtına kabusa döndü.

FIRTINA KENTİN KUZEYİNDE KABUS OLDU
Özellikle Esentepe, 1200 Evler ve Bereketler’, İlbade ve Selçukbey mahallerinde kabusa dönen fırtına nedeniyle şu ana kadar 6 binanın çatısı uçtu. Fırtınada şu ana kadar ortaya çıkan bilanço 1 ölü 8 yaralının olduğu yönünde. Ancak yaralı sayısı konusunda bilgiler tam olarak doğrulanmadı.

İLKOKULUN ÇATISI UÇTU KANTİNCİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Denizli’nin Esentepe Mahallesi’ndeki Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu’nun çatısı,  iki bina arasındaki kantinin üzerine devrildi. Olayda kantin görevlisi Kamile Öztürkmen yaşamını yitirdi. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kantin görevlisi Kamile Öztürkmen yaşamını yitirdi. Öğrencilerin derste olması ise faciayı önledi.

VALİLİK OKULDAKİ BİLANÇOYU AÇIKLADI 1 ÖLÜ 4 YARALI
54 yaşındaki Kamile Öztürkmen’in hayatını kaybettiği Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nda kantin işletmecisi Öztürkmen’in 32 yaşındaki kızı Nergaleri-anonsgis Karakurt, 30 yaşındaki damadı Soner Karakurt ve 3 yaşlarındaki çocukları Eylül Karakurt’un ile yakınları Yağmur Zeybek’in yaralandı. Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise okuldaki ölü ve yaralı bilgiler doğrulanırken, ölü ve yaralı isimleri kodlanarak servislendi.

Denizli’de polis, itfaiye ve 112 teyyakkuzda!

MERKEZDE 67 GÜNEYDE 71 KM HIZLA ESİYOR
Meteoroloji Müdürlüğü şu ana kadar Denizli Merkez’de fırtınanın hızının 67 km/saata kadar ulaştığını, il genelinde en şiddetli olarak Güney’de hissedildiğini bildirdi. Kayıtlara göre Güney’de fırtınanın hızı 71 km/saat’a kadar ulaştı.

 

Yorumlar

KaaN   -  Bağlantı 3 Nisan 2013, 18:23

Çok Korkunç bir durumdu Allah vefat eden kamile öztürkmen ailesine sabır versin Allahtan Rahmet dilerim Ögretincilerin O saatde Derste OlMASI büyük bir faciayı önledi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı