REKLAMI GEÇ

Başbakan’ın sofrasında olanlar ve olmayanlar

Başbakan’ın sofrasında olanlar ve olmayanlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de kaldığı iki gün boyunca akşam yemeklerini hayırseverlerin sofralarında yedi. İşadamları Orhan Abalıoğlu ve Atasay Kamer’in evlerindeki akşam yemeklerine kimler katıldı, kimler katılmadı?

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2013 Pazartesi, 09:44

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki gün süren Denizli programında birbiri ardına açılış ve mitingler gerçekleştirdi. Bunlar resmi programda yer aldı. Ancak bir de gayr-ı resmi programı vardı. Kamuoyuna yansıyanın dışında Başbakan iki akşam yemeğinde hayırseverlerin sofrasındaydı.

ABALIOĞLU’NUN EVİNDE KİMLER VARDI KİMLER YOKTU?
Başbakan Erdoğan, Cumartesi günü Çınar Meydanı ve Pamukkale Üniversitesi’ndeki açılış törenlerinin ardından, son dönemde Denizli’de yaptırdığı okullarla adını duyuran İşadamı Orhan Abalıoğlu’na evinde misafir oldu. Akşam yemeğindeki buluşmada Orhan Abalıoğlu, ev sahibi olarak bulundu. Ancak Nihat Zeybekci dışında milletvekili yoktu. Yemeğe Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılmaması dikkat çekti. Ancak Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu’nun da Başbakan’la yemekte buluşanlar arasında olduğu belirtiliyor.

ÇİVRİL’DE İKİNCİ AKŞAM YEMEĞİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programını Pazar günü Çivril’de tamamladı. Akşam yemeğini de İşadamı AtasayKamer’in memleketinde misafirlerini ağırladığı ikametinde yedi. Yemeğe, Atasay Kamer ve oğlu Cihan Kamer’in yanısıra, Erdoğan’ın törende plaketle ödüllendirdiği, Çivrilli hayırsever işadamları katıldı. Atasay Kamer’in Başbakan’ı ağırlamak için yaklaşık bir hafta önce İstanbul’dan gelerek Çivril’de hazırlık yaptığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı