REKLAMI GEÇ

20 bin kişi sokağa döküldü

20 bin kişi sokağa döküldü

Denizli Cumartesi Günü Taksim Gezi Parkı için düzenlenen eylem çığ gibi büyüdü. Vatandaşların sayısı kısa sürede 20 bine ulaştı. Bayramyeri, Saltak ve Mimar Sinan Caddesi boyunca devam eden yürüyüşün ardından kalabalık tekrar Çınar’da toplandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2013 Cumartesi, 20:38

Denizli’de Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayan Taksim Gezi Parkı eylemi bugüne kadar eşi görülmemiş bir kalabalığı bir araya getirdi. Delikliçınar Meydanı’nda giderek artan kalabalık önce 10 bine ulaştı. Ardından Bayramyeri’ne doğru yürüyüşe geçen gruba yeni katılımlar oldu.

Önce Bayramyeri’ne sonra Saltak Caddesi’ne yürüyen kalabalığın sayısı kısa sürede 20 bine ulaştı.

Kalabalık, Başbakan’a “Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana” sloganıyla seslendi. Tekrar Delikliçınar Meydanı’na gelen vatandaşların eylemleri sloganlar ve marşlar eşliğinde devam ediyor.

anoons

Yorumlar

Sessizlik!..   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 08:45

Bu sayının ne kadar olduğu hiç önemli değil,Istanbul Taksim Meydanı Gezi Parkında ağaçların kesilmesine başlatılan ve devam eden ve toplumun şimdiye kadar içindeki duygularını düşüncelerini ifade etmekti ve ben yaparım olur,ben bilirim olurun tepkisiydi bu kalabalık, Zannetmeyin herkes oradaydı fazlası ile bekleyiş içinde olan sessizler daha çoğunluktaydı.Nerden Nereye!…

nurhan   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 22:52

Bunların hepsi sadece insandı..Şu ya da bu partiliydiler..Önemli değildi.. Bu olay herhangi bir partiyle ilgili değil, insan olarak yaratılan canlıların ortak özellikleriyle ilgilidir. Allah insanlara, onları diğer canlılardan üstün kılan vasıflar vermiş. İnsan , düşünen, düşündüklerini açıklamak isteyen, belli bir toplumsal, ekonomik, kültürel ve siyasal çevrede yaşayan bir varlıktır. Yaşadığı çevreyi geliştirmek, bu çevrenin yönetim ve işleyişine katılmak ister. İnsan, üretime emeğiyle katılmak, emeğinin hakça karşılığını almak, bu amaçla da örgütlenmek isteyen, birçok gereksinim, özlem ve beklentisi olan bir varlıktır. Haksızlıklara, yanlışlara tepkisi doğaldır.
İnsan, bu özelliklerini istese de, zorunda bırakılsa da unutamaz..

20Denizlili   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 12:13

ve bunlarin hepsi CHP’limiydi?veya Devrimci kimdi ve nicin Gösteri yaptilar?
AKP’ye dierenmekmiydi Maksat?Secim SAndik Demokrasi nerde?

Enes   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 12:09

20 bin derken şaka yapıyorsunuz sanırım 70-100 bin arasında bir sayıdan bahsetmeniz lazım. Halk bayramyerinden doktorlar caddesine döndüğünde kuyruğun diğer ucu çınar tarafında kaldı.

Kemal KARABULUT   -  Bağlantı 1 Haziran 2013, 23:16

20000 RAKAMINIZ ÇOK YANLIŞ.ÇINAR MEYDANINDAN YÜRÜYÜŞTEN SONRA KORTEJİN BİR UCU VALİLİK ÖNÜNDE VE DİĞER UCU HALA ÇINAR MEYDANINDAYDI. BENCE 50000 DEN AŞAĞI DEĞİLDİ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı