REKLAMI GEÇ

Denizli’de zabıta şekercileri denetledi

Denizli’de zabıta şekercileri denetledi

Zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde şekercileri sıkı denetime aldı. Kent genelindeki 53 şeker satışı yapan işletmeler, denetimden geçirilirken kurallara uymayıp faaliyet yürüten 1 işletme hakkında yasal işlem uygulandı.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2012 Cumartesi, 14:03

Belediye, vatandaşların Ramazan Bayramı’nda güvenli ve sağlıklı gıda ürünlerini tüketebilmeleri amacıyla, gıda ürünü satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.

Ramazan Bayramı’na özellikle şekere olan talebin artabileceği düşüncesinden hareket eden Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, belediye sınırları içerisinde kalan tüm şekercileri denetimden geçirdi. Denetimlerde, genel temizlik, gıda maddelerinin muhafazası, çalışan personellerin iş elbiseleri, yangın tüpleri, camlarda yazan dövizler ve uygunsuz mal çıkarmama gibi uyulması gereken kurallar kontrol edildi. Buna göre 53 işyerinden kurallara uygun hareket edilmeden faaliyet gösteren 1 işletme için yasal işlem uygulandı.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 22 Ağustos 2012, 10:11

dostlar alışverişte görsün denetimi.o firmaların satış mağazalarını değil imalathanelerini denetlesene.adamlar tüm köşeleri tutmuş sözüm ona zabıtada denetliyormuş.tencere ile kapak hikayesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı