REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DEN TERÖRE TEPKİ YAĞDI

DENİZLİ’DEN TERÖRE TEPKİ YAĞDI

Hakkari’de 24 askerimizin şehit düşmesi, 18 askerimizin de yaralanmasına Denizli’den tepkiler büyüyor. Akşam saatlerinde Çınar Meydanında toplanan sivil toplum örgütleri yaptıkları açıklamalar ile terör örgütüne lanet yağdırdı. Eyleme katılan gençler terörü ağızlarını bantlayarak protesto etti.

/ DENİZLİHABER / 19 Ekim 2011 Çarşamba, 17:53

Türkiye sabah saatlerinde gelen haberle yıkıldı. Hakkari’de 24 askerimizin şehit düşmesi ve 18 askerimizin de yaralanması Denizli’de vatandaşları sokağa döktü. Öğle saatlerinde esnafların ve vatandaşların yaptığı eylemin ardından akşam saatlerinde de sivil toplum örgütleri Çınar Meydanında bir araya gelerek teröre lanet yağdırdı.

İlk tepki ADD, TGB ve CHP üyelerinden geldi. Meydanda toplanan dernek üyeleri ağızlarını siyah bantla kapatarak yaşanan terör saldırısına kınadı. 19 dakikalık oturma eylemi de yapan grup daha sonra gelen Denizli Tabipler Odası, Denizli Diş Hekimleri Odası, Denizli Barosu ve Denizli Eczacı Odası üyeleri ile ortak bir basın açıklaması yaptı. Terörün bitmesi ve artık bu acıların yaşanması için gerekenin hükümet tarafından yapılması istenen açıklamalar ile grup Çınar Meydanından ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı