REKLAMI GEÇ

Uşak’a atanan Altın’a veda gecesi

Uşak’a atanan Altın’a veda gecesi

Uşak’a sürpriz ataması yapılan ve 7 yıldır Denizli’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ahmet Altın, Cuma günü yeni görevine başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2013 Perşembe, 13:01

Uşak’a atanan Ahmet Altın için Denizli Protokolü ve daire müdürü mesai arkadaşları Polisevi’nde veda yemeği düzenledi. Yemeğe katılım yoğundu. İl protokolü neredeyse tam kadro veda yemeğine katılarak, Ahmet Altın’ı onurlandırdı.

Yemekte kimler yoktu ki? Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Çevre İl Müdürü İbrahim Özsoy , Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, Meteoroloji Müdürü Oğuz Ali Avcı, Aydem A.Ş Genel Müdürü Mesut Güzel, BİK Denizli Müdürü Halit Peltek, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Belediye Başkan Danışmanı Mahmut Oğuz, Denizli Eski Milletvekili M.Salih Erdoğan, Hayırsever işadamları Orhan Abalıoğlu, Sait Atıcı, Altın’a veda için yemeğe katıldı.
Hüznün hakim olması gereken gece, Ahmet Altın’la mesai yapan il protokolü ve daire müdürü arkadaşlarının birlikte yaşadıkları anıları anlatmalarıyla tabiri caizse stand-up şova dönüştü. Gecenin sonunda söz alan ve artık Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olan Ahmet Altın, tüm arkadaşlarını kucakladığını söyledi. Altın, vatanın her toprağında görev yapmanın kendisi için şeref olacağını belirtirken “İstenen ve uyulması gereken neyse görevimizi ona göre yaparız. Benden sonra Denizli boş kalmaz ve mutlaka bir arkadaşımız gelecektir. O arkadaşımızın da başarılı olmasını isteriz, bizle her konuda fikir alışverişi yapabilir. Isparta da doğup büyümeme rağmen kendimi tam anlamıyla Denizlili olarak görüyorum. Uşağa gidince de bağlarımız kopmayacak. Evim, ailem gelmiyor götürmüyorum. Denizli’ye yakın il olması itibariyle hafta sonlarımı burada geçirmek istiyorum” dedi. Altın tatlı bir burukluk yaşadığının da altını çizerken, “Denizli’de belli bir seviyeye ulaştığımızı düşünüyorum. Belli seviyeye gelindiğinde insanlar ayrılmayı bilmeli. Bizden sonra arkadaşlar da umuyorum ki daha iyiye ve güzele gidebilsin. Farklı ilde göreve devam etmemle geniş halk kitlesine ulamış ve kucaklamış olacağım. Yani Denizli ile Uşak’ı birbirine bağlamış olacağız. Karşılıklı güzellikleri iller arasında paylaşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı