REKLAMI GEÇ

2. El otomobillere not verecek

2. El otomobillere not verecek

Denizli’de dershanecilik sektörünün tanınmış yüzlerinden Adem Başkaya, bundan böyle ikinci el otomobillere not verecek. Sümer’de Oto Kontrol Ekspertiz Noktası açan Başkaya, yengi işyerini düzenlediği açılış kokteyliyle tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2013 Pazartesi, 15:29

Denizli otomobil sektörü yepyeni bir servise kavuştu. Bu yeni yatırıma haber özelliği katan ise yatırımcının aslında bir eğitimci oluşu.

ic-1

Denizli’de dershane sektörünün tanınmış isimleri arasında olan Adem Başkaya, sektör değiştirdi. Otomobil tutkusu nedeniyle eğitim sektöründen otomobil sektörüne geçen Başkaya, bu kez öğrencilere değil ama ikinci el otomobillere not verecek.

2. El otomobil ekspertiz servisi olan Oto Kontrol Ekspertiz Noktası açan Başkaya, yeni işini düzenlediği açılış kokteyli ile tanıttı. Açılışa Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, dershane sektörünün önemli simaları ve çok sayıda davetli katıldı.

İc-2

Klasik müzik eşliğinde gerçekleştirilen kokteyl sonrası kurdeleyi Başkan Zolan ve Uğur Dershanesi Denizli Kurucusu Mustafa Kemal Arslan ile birlikte kesen Adem Başkaya’nın mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Başkaya, özellikle büyükşehirlerde ikinci el otomobil alım-satımlarında ombudsman görevi gören ikinci el ekspertiz noktalarından ilkini Denizli’ye kazandırmak için yola çıktıklarını söyledi. Otomobilin o anki rayiç bedelini belirleyecek tüm kontrollerin yapılacağı merkez ayrıca oto kuaför olarak çalışacak.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 30 Eylül 2013, 16:28

HAYIRLI OLSUN DENİZLİYE ÇOK İHTİYAÇ İDİ.BOL KAZANÇLAR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı