REKLAMI GEÇ

Ünlülerden mutlu aile sırları

Ünlülerden mutlu aile sırları

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “İki Gönül Bir Ömür Bizim Aile” konulu bir panel gerçekleştirildi. Panelde, Denizli’nin kurmayları eşleri ile birlikte sahneye çıkarak en özel aile hayatlarını paylaştılar.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2013 Cuma, 16:16

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, “İki Gönül Bir Ömür Bizim Aile” konulu bir panel düzenledi. Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen Panel, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Panel Psikolojik Danışman Türker İşler’in moderatörlüğünü yaptığı panelde, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim, mutlu aile sırlarını paylaştı.

Panele Vali Yardımcısı Abdullah Acar ve İsmail Soykan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kenan Çoyan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve eşi, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve eşi, Amiroğlu Şirketler Grubu Kurucusu Salih Amiroğlu ve eşi, Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz ve eşi katıldı.

denizli-unluler-mutlu-aile-sirlarini-paylasti-ic

İŞADAMINDAN TAVSİYELER
Panel’de 29 yıldır evli olduğunu söyleyen Yılmaz, eşiyle gönül birlikteliklerinin 36. yıla girdiğini belirterek, “Yaşamın içinde sıkıntılar oluyor. Bizim evliliğimizde de elbette oldu. Arada evde kavga etmek lazım, ama küslüğü uzatmamak gerek. Kısa sürede barıştığın zaman insan yeni evlenmiş gibi oluyor. Evdeki yaşanan sıkıntılar bazen olumsuz yerlere gidebiliyor. O zaman eşinizle hiç bilmediğiniz bir yere gidip baş başa birkaç gün tatil yapın” tavsiyesinde bulundu.

“TEKNOLOJİNİN ESİRİ OLDUK”
Ailelerin parçalanmasında en büyük unsurun teknoloji olduğunu söyleyen Yılmaz “Ailelerin parçalanmasında bir çok neden var, ama en büyük etkenlerden biri teknoloji. Eskiye baktığınızda akşam okuldan eve geldiğimizde, annemiz babamızla konuştuğumuz zaman, onlar bizi dinlerlerdi. Yemeklerimiz daha uzun süreli olurdu. Birbirimizle bir şeyler paylaşıyorduk. Nedense evimize bir gün bir misafir geldi. Hepimizin ilgisi orası oldu, bir müddet sonra o misafir bizi esir aldı” dedi.

denizli-unluler-mutlu-aile-sirlarini-paylasti-ic-1

“EŞİM BENİM ŞANSIM”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise eşini kendisinin şansı olarak gördüğünü söyledi. Yoğun tempoda çalışmaktan aileye fazla zaman ayıramadığından bahseden Başkan Zolan “Ailemin, eşimin sabrı desteği olmasa, bu işin içinden hiç çıkılmaz. Denizli’de yaşayan hemşerime ayırdığım zamanı, gösterdiğim sabrı, ben evimde ayıramıyorum ve gösteremiyorum. Ama,Berrin hanımın bana çok büyük desteği, anlayışı olmuştur. Onun için derim benim şansımdır” dedi.
Panel İl Müdürü Ahmet Altın’ın katılımcılara teşekkür plaketi sunmasıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı