REKLAMI GEÇ

“Kum Tepesi futbol sahası olacak”

“Kum Tepesi  futbol sahası olacak”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, lbade Mahallesi’ne futbol sahası ve park sözü verdi. Zolan, mahallede kum tepesi olarak bilinen bölgede futbol sahası ve park yapılacağını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 17:40

Denizli Belediyesi, İlbade Mahallesi’nde sokak iftarı verdi. Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, Mahallede futbol sahası ve park yapılacağını açıkladı.

Başkan Zolan, “Mahalle iftarları sizlerle buluşmak için önemli bir vesile. Bu faaliyet kaybolmaya yüz tutan mahalle kültürümüze katkıda bulunduğu gibi Ramazanımızı da anlamlı kılıyor. Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. İlbade Mahallemiz bu yıl doğalgaz ile tanıştı. Bu kış İnşallah kullanmaya başlayacaksınız. Artık tüp derdiniz, kömür kovası taşıma derdiniz olmayacak. Doğalgazın konforunu yaşayacaksınız. Güle güle kullanın” dedi.

KUM TEPESİ FUTBOL SAHASI OLACAK
Başkan Zolan , İlbade Mahallesi’nde kum tepe olarak bilinen bölgede bir futbol sahası ile park yapacaklarını açıkladı. Zolan ” Özellikle gençlerimizin çok sevineceği bu haberi vermekten dolayı son derece mutluyum. Kum tepe diye adlandırılan bölgede bir futbol sahası yapacağız. Hemen yanı başında ise hanımlarımızın, çocuklarımızın ve mahalle sakinlerinin vakit geçireceği, soluklanacağı bir park yapmayı planlıyoruz. Kısa süre sonra yapımına başlayacağımız futbol sahası ve parkımız şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı