REKLAMI GEÇ

Denizli’nin yolları yenileniyor

Denizli’nin yolları yenileniyor

Denizli Belediyesi, şehir içi ve şehirlerarası yolları daha güvenli hale getiriyor. İhtiyaç duyulan yollarda trafik levhaları yerleştirilirken, yol çizgileri de yeniden boyanıyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2013 Pazartesi, 16:47

Denizli Belediyesi’ne bağlı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, virajlar ağırlıklı olmak üzere yolları daha güvenli hale getirmek için çalışma başlattı.

Müdürlüğe bağlı ekipler, ilk olarak trafik levhalarının yerleştirilmesiyle işe başladı. Buna göre Denizli-Ankara Karayolu, Denizli-Muğla ve Antalya Karayolu ile Denizli’yi İzmir’e bağlayan yollara yeni trafik levhası yerleştirildi.

Ekipler, trafik levhalarının tamamlanmasıyla zamanla yıpranan ve yeniden boyanmasına ihtiyaç duyulan yol çizgileri için de çalışma başlattı. Kavşak, yaya geçitleri, hız kesici bantlar ve bordur taşları sürürcüler tarafından fark edilebilecek şekilde boyandı. Sürücülerin gece de çizgileri fark edebilmesi amacıyla boya içine katkı malzemesi konuldu. Yol çizgilerinde, uluslararası standartlara uygun, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanıldı. Böylece, yaz mevsiminde Denizli yolları daha güvenli hale getirildi.

Çalışmaların sadece şehirlerarası yollarla sınırlı kalmayıp; cadde, bulvar ve gerekli görülen mahallelerdeki yerlerde de süreceği, kış öncesinde de yolların levha ve çizgilerle yeniden elden geçeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı