REKLAMI GEÇ

GELENEKSEL İFTAR SOFRASI AKKONAK’TA KURULDU

GELENEKSEL İFTAR SOFRASI AKKONAK’TA KURULDU

Büyükşehir belediyesinin geleneksel iftar sofrası dün akşam Akkonak Mahallesi’nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vatandaşlara eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 13:31

Denizli Büyükşehir Belediyesi her akşam farklı mahallelerde iftar sofraları kurtayı sürdürüyor. Dün akşam iftar sofrası Akkonak Mahallesi’ne kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci de sofranın konuğu oldu.

İftara  Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akkonak Mahallesi’nin alt yapısını baştan aşağı değiştirdiklerini, bu yıl ise üst yapısının tamamlandığını anlatan Başkan Zolan, “Akkonak her yönüyle hizmet aldı. Ben bu hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ramazanımız mübarek olsun, Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun” dedi.

Bakan Zeybekci ise, iftarların birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Herkesin evinde mutlaka yiyeceği ekmeği vardır ama bu aile ortamında birlik ve beraberlik içinde, dosta güven düşmanlara bu kardeşliğimizin göstergesi olsun diye buraya gelmenizden dolayı Allah razı olsun diyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı