REKLAMI GEÇ

Genç Denizli Kulüpleri’ne yoğun ilgi

Genç Denizli Kulüpleri’ne yoğun ilgi

Denizli Belediyesi’nin Genç Denizli Projesi kapsamında gençlerinin sosyal hayatlarını zenginleştirmek için kurulan gençlik kulüpleri yoğun ilgi görüyor. Tiyatro, spor, fotoğrafçılık, resim ve doğa kulübü ile kurtarma timi adı altında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği kulüplere bu güne kadar 15-25 yaş arası 930 genç kaydını yaptırdı.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2012 Pazartesi, 12:03

Denizli Belediyesi’nin Genç Denizli Projesi gençlerin hayatına renk ve değer katmaya devam ediyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sosyal ve kültürel anlamda gelişmeleri için Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan tiyatro, spor, fotoğrafçılık, resim ve doğa kulübü ile kurtarma timine bu güne kadar 930 genç kaydını yaptırdı.

15-25 yaş arası gençlerin katılım gösterdiği kulüplere halen kayıtlar devam ederken Tiyatro Kulübü ilk toplantısını Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Şuan 100 kişinin başvuru yaptığı Tiyatro Kulübü’nde 6 grup oluşturuldu. Önümüzdeki günlerde teorik ve pratik tiyatro eğitimlerin başlayacağı aktarılırken Aralık ayının ilk haftasında ise tüm kulüplerin aktif hale geleceği bildirildi.

Gezip, görmek, öğrenmek, eğlenmek ve kendini geliştirmek isteyen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kulüplerde tüm etkinlikler ücretsiz gerçekleştirilecek.
Daha seviyeli bir sosyal ortama katılmak isteyen gençlerin aktif görev alacağı kulüplerde keyifli aktivitelere imza atılacak. Tiyatro Kulübü’ne başvuru yapan gençler hiçbir seçmeye tabi olmaksızın etkinliklerde yer alabilecek. Gençlerin oluşturduğu tiyatro grupları oyunlarını sahneleyecek. Spor Kulübü’nde okçuluk, pilates, satranç, tekvando, voleybol, atletizm, badminton, basketbol, binicilik, capoeira, güreş, jimnastik, judo ve masa tenisi dalında eğitim verilecek. Gençler, kulüp sayesinde hem ücretsiz spor yapacak hem de farklı spor dallarında kendilerini geliştirebilecekler. Fotoğrafçılık Kulübü’nde fotoğrafçılığın yanı sıra sinema sanatına ilgi duyan tüm gençlere de imkan tanınıyor. Gençler, fotoğraf çekme, kısa film hazırlama ve sinema sanatının inceliklerini uzman eğitmenlerce öğrenecek. Kulüp üyesi gençler, eğitim sonrasında açılacak sergi ile çalışmalarını beğeniye sunacak. Resim Kulübü’nde ise resim, karikatür ve hat sanatına ilgi duyan gençler ise bu alanda becerilerini geliştirecek. Gençler, kurs sonrası sergiyle sanatseverlerin huzuruna çıkacak. Doğa Kulübü üyesi gençler ise düzenlenecek çeşitli etkinliklerle ve tamamı belediye imkanlarınca karşılanacak organizasyonlarla Denizli’nin güzelliklerini tanıyacak. Kurtarma Timine katılan gençler de Denizli Belediyesi İtfaiyesi’nde hem teorik hem de pratik eğitim görecek. Yaşanmasını istemediğimiz doğal afetlerde ise aynı AKUT’da olduğu gibi kulüp üyesi gençlerden faydalanılacak.

Sanat, spor ve sosyal konularda birçok farklı etkinliğin gerçekleştirileceği kulüplere katılım için Denizli Belediyesi’nin 1. katında yer alan Genç Denizli Ofisi’ne başvuru yapılabildiği gibi www.genc.denizli.bel.tr adresinden de başvuru yapılabiliyor.Ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise Genç Denizli’nin 26143 62 numaralı telefonunu arayabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı