REKLAMI GEÇ

Hastaneye hızlı ve güvenli ulaşım

Hastaneye hızlı ve güvenli ulaşım

Denizli Belediyesi, Denizli Devlet Hastanesi ve çevresindeki yol ve kaldırımlarda düzenleme yaparak hastaneye yaya ve taşıt trafiğiyle ulaşımı daha kolay ve güvenli hale getirme çalışmaları başlattı.

/ DENİZLİHABER / 16 Nisan 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Devlet Hastanesi’ne ulaşımın daha kolay sağlanması amacıyla zamanla ihtiyacı karşılamada sıkıntı çekilen cadde ve yollarda düzenleme başlattı.

Fen İşleri bu kapsamda Devlet Hastanesi Önü, (Şehit Albay Karaoğlan Caddesi) Kaldırım Yol Düzenlemesi ve Merkezefendi Caddesi’nden Hastane Yaya Yolu Düzenlemesi işine başladı. Çalışmalarda, Merkezefendi Caddesi’nden minibüs ve otobüslerin trafiği aksatmayacak şekilde yolcu indirip bindirmeleri için karşılıklı duraklar yapıldı. Hastaneye gidip gelen yayalar için de yaya yolu tanzim çalışmaları hızlandırıldı..

Bu arada, Şehit Karaoğlan Caddesi cephesinde ise 5 metrelik yaya yolu oluşturulmaya başlandı.. Devlet Hastanesi önünden geçen mevcut araç yolunda da güvenliğin sağlanması için orta refüj yapılarak 2 gidiş 2’de geliş olacak şekilde yeniden düzenleniyor. Böylece, hastaların zaman kaybına yol açmadan hastaneye daha kısa sürede daha güvenli ulaşımı sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı