REKLAMI GEÇ

Kayıtlar başladı

Denizli Belediyesi, Sevindik ve Karaman Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri’nde eğitim görmek isteyen öğrencilerin müracaatlarını almaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2007-2008 Eğitim Yılı’nda, Sevindik Bilgi Evleri ve Kurs Merkezi’ne 100, Karaman Bilgi Evleri ve Kurs Merkezi’ne 125 öğrenci kabul edecek. İlköğretim okullarının 1. ve 8. sınıfları arasındaki öğrencilerin okul dışı boş zamanlarını değerlendirmesi için hizmet veren bilgi evleri ve kurs merkezinde, kayıtlar kontenjanın dolmasıyla sona erecek. Müracaat etmek isteyenler, Karaman Bilgi Evleri ve Kurs Merkezi için 263 70 95 ve Sevindik Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri için 268 82 61 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.

Öğrenciler neler yapıyor

Öğrenciler, bilgi evleri ve kurs merkezlerinde, düzenli sınıflarda, sağlıklı koşullarda, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği deneyimli eğitimci kadrosuyla, okul dışı boş zamanlarını kötü alışkanlıklardan uzak durup en iyi şekilde değerlendiriyor. Burada, eksiksiz ve doğru ödev yapmanın teknikleri öğretilip, planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazandırılan öğrenciler, bilgi eksikliklerini giderip, zamanı iyi kullanıp testler çözerek gelecekteki sınavlarına hazırlanıyor. 8. sınıflar OKS’ye hazırlanırken, 6. ve 7. sınıflar için seviye tespit sınavları yapılıyor. Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezi’nde ayrıca, bilgisayar, internet, drama, İngilizce, müzik etkinliği, eğitici ve öğretici filmler, dönem sonu etkinlikleri ve inceleme, araştırma gezileri de düzenleniyor. Öğrenciler, kütüphane ve oyun salonundan dilediği kadar yararlanabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı