REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nda Şenel Dönemi

Mimarlar Odası’nda Şenel Dönemi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin Yönetim Kurulu seçimleri, Pazar günü Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplam 209 oyun kullanıldığı seçimlerde İbrahim Şenel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin yeni başkanı seçildi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2008 Pazartesi, 01:00

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin Yönetim Kurulu seçimleri, Pazar günü Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İbrahim Şenel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin yeni başkanı seçilirken toplam 209 oyun kullanıldığı seçimlerde yönetim kurulu da Suat Bilgi, Mehmet Akbaş, Tahir Dinç, Barış Ersel, Gül Şirin ve Selim İçke olmak üzere iki listeden karma olarak oluşturuldu.

‘Bütünşehir’e destek vereceğiz’

Dünya ve Türkiye son dönemlerde hızlı bir değişim yaşadıklarını, yapı sektörünün bu değişimlerden nasibini aldığının söyleyen Başkan Şenel, bir yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde Bütünşehir Belediye Başkanlığı’na seçilecek Başkan ve Belediye Meclis üyelerine destek olacaklarını dile getirerek, “Bu dönem seçilecek Mimarlar Odası yöneticileri çok değil yaklaşık bir yıl sonra Mahalli seçimleri karşılayacaktır. Önerileri yasal hazırlıkları ve kente dair çözümleri ile Mimarlar odası bu sürecin arkasında değil başında en önünde olmak zorun dadır. Kentsel dönüşüm çalışmaları, büyük inşaat yatırımları, imar uygulamaları gibi bütün konular bu başlık altında daha önem kazanacaktır” dedi.

‘Pamukkale’nin diğer ilçelerin kültürel zenginliğini örtüyor’

Pamukkale Koruma Amaçlı İmar Planı’na Mimarla Odası’nın başlattığını anlatan Başkan Şenel, “Denizli şu güne kadar Pamukkale doğal mirasının cazibesi altında kalmış ve ne gariptir ki sahip olduğu diğer kültürel değerleri görmezlikten gelmiştir. Bunun en kayda değer örnekleri Buldan, Babadağ ve Kızılcabölük ilçeleridir. Bu ilçelerdeki ne devlet ne de siyaset adamları esasen ne yapılabileceğini bilememektedirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı