REKLAMI GEÇ

MUŞ 13. KARDEŞ OLDU

MUŞ 13. KARDEŞ OLDU

Denizli Belediye Meclisi’nin Mart ayı 4. toplantısında Muş kardeş şehir ilan edildi. Böylece Muş, Denizli’nin 13. kardeş şehri oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2011 Perşembe, 14:50

Denizli Belediye Meclisi’nin Mart ayı 4. toplantısını Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan yönetti. Muş’un kardeş şehir olmasına ilişkin maddenin görüşmelerini takip etmek için Muşlular Derneği üyeleri de toplantıyı takip etti. İzleyici kısmında oturan Muşlular yöreye ait içli köfteden belediye meclis üyelerine ikram etti.

Gündemin 36. maddesinde Muş ile Denizli’nin kardeş şehir olması konuşuldu. Gündemin önemine ilişkin konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, “ Öncelikle Muşlu hemşehrilerimize Türkiye’ye örnek olacak şekilde kaynaştık. Bu çalışmaların yapılmasında katkısı olmasını diliyorum. Muşlular derneği ve Belediye Meclis Üyesi Kamuran Taşdan’ın talebiyle bu konuyu gündeme aldık” dedi.

Muş kökenli Belediye Meclis Üyesi Kamuran Taşdan ise, “ Muş’u görmemiş Muşlu olarak oraya özlemimiz var. Bu tür projelerin kardeşliği pekiştireceğine inanıyorum. Demokratik açılım çerçevesinde bu tür adımların katkısı olacaktır. Denizli için küçük kardeşlik için büyük adım attığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Genel İşler Komisyonu Başkanı Hasan Türkmen’de şehrin özellikleri hakkında bilgi aktardıktan sonra madde oybirliğiyle karara bağlanarak Muş şehri 13. kardeş kent olarak ilan edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı