REKLAMI GEÇ

Öğrencilere kalemlik

Denizli belediyesi, su kaynaklarının korunması ve bilinçli su tüketimini teşvik etmek amacıyla üzerinde çeşitli uyarı yazıları bulunan 45 Bin kalemliği öğrencilere dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2007 Cuma, 00:00

Denizli Belediyesi, su kaynaklarının korunması ve bilinçli su tüketimini teşvik etmek amacıyla, üzerinde su tasarrufunu konu alan yazılar bulunan 45 bin kalemliği, ilköğretim okulu öğrencilerine dağıttı. Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, su tasarrufu konusunda belediyenin başlattığı ‘Acil Eylem Planı’nı sürdürüyor.

Müdürlük, konutlarda gereksiz su tüketiminin önüne geçmeyi amaçlayan ve üzerinde su tasarrufuyla ilgili uyarıların yazılı olduğu 100 bin bulaşık önlüğünü ev hanımlarına dağıtımının ardından bu kez de belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan ilköğretim okullarındaki öğrencilere kalemlik dağıttı. Üzerinde, ‘su kaynaklarımız azalıyor, bilinçli tüketelim’, ‘anne ve babamızı da su tasarrufu konusunda uyaralım’ gibi su tasarrufuna dikkat çeken yazılar bulunan kalemlikler, 45 bin öğrenciye ulaştırıldı.

Son olarak Doğan Demirci Emsan İlköğretim Okulu ve Yeşilköy İşitme Engelliler İlköğretim Okulu’na gidilerek kalemlikler öğrencilere verildi. Doğan Demirci Emsan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ahmet Soytürk, Denizli Belediyesi’nin daha öncede okullarında eşofman takımı ve kitap dağıttığını, şimdi ise kalemliklerle yeniden öğrencileri sevindirdiğini söyledi.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel de,su kaynaklarının korunması kadar su kullanımının önemli olduğuna dikkat çekti. Boşa akan her damla suyun insanları susuzluğa bir adım daha yaklaştırdığını ifade eden Karayel, ‘Kısa süre 100 bin ev hanımına bulaşık önlüğü dağıttık. Bugün ise öğrencilerimize, üzerinde su tasarrufunu konu alan yazılar bulunan kalemlik verdik. Amacımız herkesin dikkatini gereksiz su tüketimine çekmektir’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı