REKLAMI GEÇ

Şölen için her şey hazır

Denizli, 26 Mayıs Cumartesi Demokrasi Meydanı’nda yapılacak olan Cumhuriyet Şöleni için hazır. 29 sivil toplum ve meslek örgütünün oluşturduğu komite şölenle ilgili hazırlıklara son şeklini verirken, kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Tandoğan, Çağlayan ve Gündoğdu’da milyonları buluşturan Cumhuriyet Mitinglerinin sonuncusu Samsun 19 Mayıs Meydanı’nda gerçekleştirilirken, cumhuriyet çoşkusu bu kez şölen başlığı altında Denizli’de meydanlara dökülecek. Cumartesi Denizli’de 29 STK ve meslek odasının organize ettiği Cumhuriyet Şöleni gerçekleştirilecek. Şölene Ege, Akdeniz ve Marmara’dan ağırlıklı olmak üzere yurt genelinden yüz binin üzerinde katılım bekleniyor.

Saat 11.00’de Ulus Caddesi Tokat Kavşağından başlayacak şölen yürüyüşü Doğan Demircioğlu Caddesi üzerinden Demokrasi Meydanı’na kadar sürecek. Şölen Demokrasi Meydanı’nda saat 12.’da başlayacak.

Sayfı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak şölende, Hulki Cevizoğlu, Şengül Hablemitoğulları, ADD Genel Başkan Yardımcısı Ali Ercan kalabalığa seslenecek. Ardından Tolga Çandar, Pınar Sağ ezgileriyle şölene katkı verecek. Etkinlik boyunca yerel sanatçılar da sahne alacak.

Etkinliğin saat 17’de sona ermesi bekleniyor.

Kentte şölenle ilgili güvcenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Emniyette tüm izinler kaldırılırken, şölen boyunca 1500’e  yakın polisin görev yapacağı bildirildi. Şölen alanına güvenlik nedeniyle oluşturulacak 4 kapıdan girilecek. Ayrıca emniyet ve jandarmanın istihbarat şubeleri de üst düzey alarmda. Meydana gelen bombalı saldırı ve devamının yaşanabileceği uyarıları nedeniyle kentte hareketli saatler yaşanıyor. Şölen sırasında bomba imha uzmanları ve terörle mücadele ekipleri de hazır bulunacak. Etkinliğin gerçekleştirileceği meydanın çevresindeki binaların üzerinde de keskin nişancılar konuşlandırılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı