REKLAMI GEÇ

TDBB Denizli’de toplandı

TDBB Denizli’de toplandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu toplantısı, Denizli’de yapıldı. Toplantıya katılan 21 il ve ilçe belediye başkanları toplantı sonrası Denizli’nin tarihi ve turisttik yerlerini gezdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2013 Cumartesi, 16:35

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), üyesi olan belediye başkanları Denizli’de toplandı.

TDBB Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu Toplantısı, Pamukkale’de gerçekleştirildi. Toplantıya, Yüksek Aralarında Birlik Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı gibi 21 il ve ilçe belediye başkanı katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı Karaosmanoğlu, Yüksek Danışma Kurulu ve yönetim kurulu toplantılarına başkanlık etti.

Toplantıda, AK Parti Denizli Milletvekili ve birliğin eski başkanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra birliğe üye belediye başkanları katıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılarda TDBB’nin faaliyetlerine yönelik konular ele alındı. Birliğin Yüksek Danışma Kurulu ve yönetim kurulu toplantılarında, TDBB’nin Türk dünyasına yönelik yaptığı faaliyetlerin yanı sıra yapılması planlanan çalışmalar da ele alındı.
denizli-tdbb-denizli-di-toplandi-ic

Öte yandan Başkan Zolan ve Başkan Karaosmanoğlu, büyükşehir yapılanmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Programa katılan birlik üyeleri Denizli’nin tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı