REKLAMI GEÇ

İstatistik paneli düzenlendi

İstatistik paneli düzenlendi

TÜİK’in 87. yıldönümü dolayısıyla TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile panel düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2013 Cumartesi, 18:03

Türkiye İstatistik Kurumu’nun kuruluşunun 87. Yıl dönümü olan 25 Nisan Türkiye İstatistik Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Resmi İstatistik Programı ve Resmi İstatistiklerde İdari Kayıtların Önemi” konulu panel düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B Salonunda gerçekleşen panele Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, Muğla İlinde bulunan kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ile öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Panelde TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, Türkiye İstatistik Kurumu’nun çalışmaları ve Denizli Bölge Müdürlüğü hakkında bilgi verdi.

TÜİK Uzmanı Tuncay Moralı, Resmi İstatistik Programı ve Resmi İstatistiklerde İdari Kayıtların Önemi ile ilgili bir sunum yapmış ve bu sunumda idari kayıtların kullanılmasının istatistik üretme sürecinde sağlayacağı faydalara ilişkin bilgiler aktardı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Nevin Güler, Muğla İlinin Sosyo-Ekonomik Gelişiminde Üniversitenin Rolü hakkında bir sunum yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı