REKLAMI GEÇ

Başkanlık koltuğuna 15 yıl sonra yeniden oturdu

Başkanlık koltuğuna 15 yıl sonra yeniden oturdu

Denizli’nin Güney ilçesinde, 1994 yerel seçimlerinde ANAP’tan belediye başkanı seçilen ve 1999’daki yerel seçime kadar bu görevde kalan Halil Ayhan, bu kez AK Parti’den belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alan Halil Ayhan, 15 yıl sonra başkanlık koltuğuna yeniden oturdu.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2014 Salı, 10:06

ŞENGÜL BOZ
CHP’nin Denizli’deki kalelerinden olarak bilinen Güney’de 30 Mart Yerel Seçimlerinde geçerli oyların yüzde 44,04’ünü alarak belediye başkanı seçilen Halil Ayhan, Buldan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. 15 yıl önce bıraktığı yerden başlamanın heyecanını yaşayan Ayhan, Güney’in hak ettiği hizmetleri alacağını söyledi.

GÜNEY’E HİZMET
1999’dan 2014’e kadar geçen zamanı “Güney’in kayıp yılları” olarak nitelendirenAyhan, göreve başladıktan sonra makamında tebrikleri kabul etti. Ayhan, “15 yıl önce bıraktığım Güney Belediyesi’ni yeniden devraldım. Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Güney’in sorunlarına yönelik hazırladığımızı projelerimizi Güney halkı ile birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Ayhan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda da“Bugünden itibaren halkımıza ve ilçemize hizmeti kendimize hedef olarak seçtik. Gelişen ve değişen Türkiye’mizde yıllardır yaşadığımız, havasından suyundan,doğal güzelliklerinden faydalandığımız bu şirin ilçede hedeflediğimiz projeleri hayata geçirebilmek için, halk dayanışmasının belkide başka hiçbir yerde görülmeyen bir örneğini sergileyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

faruk özkan   -  Bağlantı 10 Nisan 2014, 09:35

hayırlı ve uğurlu olsun halil ayhana sevdiğim bir bey efendi saray köyde tuta petrolda yanında çalışmış onun ne kadar işine sadık bir beyefendi olduğunu ben iyi bilirim saygılar urfadan faruk özkan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı