REKLAMI GEÇ

CHP’li Eraydın’ın hedefi yüzde 60

CHP’li Eraydın’ın hedefi yüzde 60

CHP’nin Güney Belediye Başkan adayı Nusret Eraydın, 30 Mart yerel seçimindeki hedefini “2009’da yüzde 47,6 olan oy oranını yüzde 60’lara çıkarmak” diye açıkladı

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2013 Pazartesi, 14:11

ŞENGÜL BOZ

Güney Belediye Başkan Yardımcısı ve Encümen Üyesi olarak görev yapan Nusret Eraydın, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimde Başkan Halit Gürbüz’ün “tamam” demesiyle CHP’nin başkan adayı oldu.
“Staj bitti” diyen ve CHP’ye Güney’de üst üste dördüncü kez seçim kazandırma iddiasında olduğunu söyleyen Eraydın, 1975 yılından bu yana serbest ticaret yaptığını, Güney insanıyla hep iç içe yaşadığını, ilçesine belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini vurguladı.

“PROJELERİMİZ HAZIR”
Hedefimiz 2009 yerel seçimlerindeki yüzde 47,6’lık oy oranını yüzde 60’lara çıkarmak” diyen Eraydın, şöyle devam etti:
“Son beş yıldır belediye başkan yardımcısı ve encümen üyesi olarak Güney’e hizmet ediyorum. Güney’in sorunlarını biliyoruz ve sorunların çözümlerine yönelik projelerimiz de hazır. Güney’in öncelikle bir hastaneye ihtiyacı var. Tabi ki yetiştirdiği üzümleri değerlendirebileceği soğukhava deposuna. Meslek Yüksekokulu da projelerimiz arasında yer alıyor. Pazar yeri, Canlı Hayvan Pazarı gibi eksikliklerimiz var. Bunların yapımı için de yer tespitimizi yaptık ve projeler hazır.”

YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK
“Güney Belediyesi olarak gençlere yeni iş sahaları yapamayız. Ancak, yeni iş sahaların yapılmasının önünü açabiliriz. Özellikle dışarıdan gelecek yatırımlara belediye olarak her türlü desteği sağlayacak projeler geliştirebiliriz” diyen Nusret Eraydın, Güney’de çiftçiden esnafa, sanayiciden öğrenciye kadar her kesimden insana hizmet edecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Güney’de özel bir şirket tarafından jeotermal araştırması ile ilgili çalışma yürütüldüğüne işaret eden Eraydın, “Güney’de hem baraj, hem jeotermal kaynakla,r hem da seracılık ile ilgili çalışmalar var. Bu tür firmalara yardımcı olunması gerek. Güney’e gelecek tüm yatırımlara açığız” diye konuştu.
denizli-guney-chp-nusret-eraydin-ic

GÜNEY’DE TURİZM
Cindere Barajı’nda tekne turları düzenlemesinden Güney Şelalesi’ne daha fazla turist çekmek amacıyla yapılacak düzenlemelere kadar çok sayıda projeyi hayata geçirmek için aday olduğunu dile getiren Eraydın, şunları kaydetti:
“Denizli’de 600 bin nüfus sıkışmış durumda. İnsanlar Güney gibi sakin ve doğal güzellikleri olan yerler arıyor. Güney’in kanyonu, 10 kilometre uzunluğunda barajı var. Bu değerlerimizin turizme kazandırılması güzel olmaz mı? Biz bunun için çalışacağız. İlçemizde 80 yıllık hükümet konağı var. Burasını restore ederek belediye binası olarak değerlendirmek istiyoruz. Mevcut belediye binamızı da yüksekokul olarak Üniversiteye devredebiliriz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı